Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Akdoğan; "Seçimlerden önce söylediğimiz gibi kapımızda gönlümüzde herkese açık" dedi.


Niğde Belediye Başkanlığı görevine ikinci kez seçilen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan makamına ziyarete gelen vatandaşlarla tek tek ilgilenerek tebrikleri kabul ediyor.

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bizim gönlümüzde herkese yetecek kadar yer var. Bizim gönlümüz de kapımız da herkese açık. Ziyarete gelen tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Halkımızın teveccühü ile göreve ikinci kez seçildik. Hemşerilerimizin güvenini boşa çıkartmadan hizmetlerimize kesintisiz devam ediyoruz. Nasıl 5 yıldır hemşerilerimizin hizmetkarı olmuşsak, bu dönemde Niğde'mize, vatandaşımıza hizmet ederek şehrimizi marka şehir yapma yolunda ileriye taşıyacağız. Hemşerilerimiz için ne yapsak az. Hemşerilerimiz ve Niğde'miz her şeyin en iyisine layık. Hizmetin en iyisine layık. Her güzelliğin en iyisine layık. İkinci kez Niğde Belediye Başkanlığı görevini layık görerek bizi seçtikleri için tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Hiç bir ayrım gözetmeksizin tüm hemşerilerimizin bu güne kadar hizmetkarı olduk, bundan sonra da hizmetkarı olmaya devam edeceğiz" dedi.


Editör: TE Bilişim