30 Mart yerel seçimlerin galibi AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı AK Parti Niğde Belediye Başkan adayı Faruk Akdoğan oldu.

 


Haber/Foto - Gökhan DEMİRCİOĞLU



AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yeniden Belediye Başkanı seçildi.

 

AK Parti Belediye Başkan adayı olarak dün yapılan yerel seçimlerin galibi Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, AK Parti Niğde İl binası önünü soğuk havaya rağmen dolduran binlerce kişiye seslendi. Belediye Başkanı Faruk Akdoğan binlerce kişinin zafer coşkusuna ortak olduktan sonra basın mensuplarının sorularını cevapladı.

 

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Niğde’miz de ikinci dönemde yine AK Parti dedi. Mevcut görevde bulunduğumuz Belediye Başkanını da yeniden bizi 5 yıl daha seçmiş oldular” dedi.

 

Belediye Başkanlığının kutsal bir görev olduğunu belirten Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; “Biz bu görevi 5 yıl daha ömrümüz oldukça ifa etmeye çalışacağız. Tabii her seçimin kendine göre zorluğu var. Bu seçimin de Türkiye’nin geldiği konuma baktığımız zaman bir zorlu süreçte, bu zorlu süreci başta hem Türkiye, hem de Niğde olarak kazasız, belasız atlatılmış olması özellikle sevindirici. Bir başka taraftan da AK Partinin Türkiye’de almış olduğu oy yüzdesi yine bir başka taraftan mutluluk verici bir hadise. Yine Niğde’de güvenerek, inanarak yeniden görevi yine bize vermesi onur verici bir durum. Bu süreçte bundan sonra tüm Niğdeli hemşerilerimize layık olmak için çalışacağız, gayret göstereceğiz. Bu seçim sonuçlarının Niğde’mize, insanımıza, milletimize hayırlı olmasını ben temenni ediyorum. Şu an çok heyecanlıyım. İkinci girmiş olduğum seçimde Belediye Başkanı seçildim. Bu seçimden de yüzümüzün akıyla çıkmış olmanın vermiş olduğu heyecan ve mutluluk var” 

 

Editör: TE Bilişim