Niğde Belediye Eski Başkanı, Niğde Eski Milletvekili İYİ Parti Genel Merkez Danışma Kurulu Üyesi Mümin İnan, Niğde’nin köy, kasaba ve ilçe halkını ziyarete giderek, sorunlarını dinledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile birlikte yola çıkan İYİ Parti Genel Merkez Danışma Kurulu Üyesi Mümin İnan’a ziyaretlerinde İYİ Parti Çiftik İlçe Başkanı Osman Özsaraç, Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve vatandaşlarda eşlik etti. İnan Niğdeli vatandaşları köylerinde, kasabalarında ve ilçelerinde ziyaret etti. Her zaman olduğu gibi sık sık ziyaret ettiği köylere bu kez de İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi olarak ziyaretler gerçekleştiren Mümin İnan gittiği her yerde coşkuyla karşılandı. Geçtiğimiz gün Tırhan, Gölcük ve Çiftlik ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerinde vatandaşın İYİ Partiden beklentisine kulak veren İnan, vatandaşın taleplerini de topladı.

Hükümetin köylü için uyguladığı tarım politikaları konusuna da değinen İnan “Niğde’nin çiftçisi küçüle küçüle yok ediliyor. İYİ Parti olarak bizler sizlerin ellerinden alınan tüm haklarınızı fazlası ile iade edeceğiz. Çiftçimiz hak ettiği yere ulaşacak. Partimizin tarım politikaları gayet yapıcı bir programa ait. Türkiye’de çiftçiliğin ve tarımım yep yeni bir boyut kazanacağınız sizlerde göreceksiniz. İYİ Parti olarak bizler kuruluşumuzla birlikte Tarım politikalarımızı halkımızla paylaştık. Şeffaflık içerisinde gerçekleşen bu tarımsal hizmetlerin tamamı halkımıza sunulacak. İYİ Parti Türk Halkına kaybettiği tarım topraklarını, çiftçinin bir zaman ekili olan ve şuanda işçi olarak çalıştığınız arazilerini, elde avuçta kalmayan hayvanlarını, terk ettiğiniz göç verdiğiniz köylerini yeniden vaat ediyor. Gelin hep birlikte bu güce omuz verin.  Sözlerimizde projelerimizde sizlere karşı açık ve samimidir. Artık, köşe bucak kaçmadan, kandırılıp aldatılmayan bir lideriniz var. Sizlerle birlikte ilk olarak yerel seçimlerde, daha sonra genel seçimler ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yep yeni bir Niğde’nin yep yeni bir  anlayışın kapılarını açalım. Çünkü Biliyoruz ki bizler size çok İYİ GELECEĞİZ” dedi.
 
 
Editör: TE Bilişim