12 Haziran seçimlerine az bir sürenin kaldığı şu günlerde, AK Partililerin seçim çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Önceki gün Güllüce köyündeki Gül Baba’yı anma programının ardından Hacıabdullah kasabasındaki yağmur duası ve Sıla-i Rahim etkinliğine giden AK Partililer, aynı günün öğleden sonraki kısmını da Ulukışla köylerinde geçirdi. Kavaklıoğlu ve Selvi kendilerine eşlik eden teşkilat mensupları ve gönüllülerle birlikte Koçak, Çanakçı, Tabaklı, Kozluca, Tekneçukur, Gümüş, Maden, Alihoca ve Horoz köylerinde vatandaşlarla buluştular.
 
 
Gittikleri her yerde halkın yoğun ilgisine mazhar olan AK Partilileri Ulukışla köylüleri de yalnız bırakmadı. Ziyaret edilen köylerde vatandaşlar adaylara yeni dönemde köyleriyle ilgili beklentilerini iletirken, adaylar da bu tür ziyaretler vesilesiyle Niğde’nin köylerindeki sorunları yerinde inceleme fırsatı buldular. İhtiyaçlarla ilgili İl Genel Meclis üyeleri ve köy muhtarlarını da dinleyen Kavaklıoğlu ve Selvi, 13 Haziran’dan itibaren Niğde’de çözülmedik sorun bırakmamak için hummalı bir çalışma dönemi başlayacağını belirttiler.
 
Kavaklıoğlu: “Yapılan hizmetlerin vatandaşta bir karşılığı var”
Alpaslan Kavaklıoğlu Ulukışla köylerini ziyareti ile birlikte Niğde’nin en uzak köyleri de dâhil tamamına ulaşmaları noktasında ilerlediklerini ve ziyaretlerin sadece seçime yönelik olmadığını ihtiyaç belirleme, yeni dönemde öncelikleri saptama ve halkla iç içe olma misyonunu taşıdığını ifade etti. Kavaklıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Yapılan hizmetlerin vatandaşlarda bir karşılığı var. Kadirşinas halkımız yapılan hizmetleri unutmuyor ve hizmetlerin daha da artarak devam etmesini istiyor. Biz de 13 Haziran’dan itibaren hizmette yeni sayfalar açacağız. Ayrıca AK Parti için hizmette sınır olmadığının bir gerçek olduğunu göstereceğiz”.
 
Selvi: “Halkımız muhalefetten daha ileri bir öngörüye sahip”
Selvi, AK Parti’nin yaptığı hizmetlerin ülkenin önünü açtığını ve pek çok alanda dünya standartlarını yakaladığını ifade ederek muhalefetin bunları görmek istemediğini söyledi. Selvi, 8,5 yılda yapılan icraatların AK Parti iktidar olana kadar yapılmadığını da hatırlatarak şöyle konuştu: “AK Parti’nin iktidar olduğu 8,5 yılda yaptığı hizmetleri halkımız görüyor. Çünkü eser bırakmayanın yerinde yeller eser. Ancak AK Parti’nin gerçekleştirdiği hizmetleri gören halkımız da son 6 seçimde de AK Parti’yi tercih etti. Teveccühünü AK Parti’den yana kullandı. Demek ki halkımız kimi siyasi partilerden daha ileri bir öngörüye sahip. Yine de bunca hizmeti biz kalfalık ve çıraklık dönemimizde yaptık. Şimdi ustalık dönemimiz başlıyor.
 
 
Editör: TE Bilişim