HDP Niğde İl Başkanlığından alınan bilgilere göre Parti Genel Başkanları Ertuğrul Kürkçü 04-03-2014 Salı günü saat 16.30 da Parti seçim otobüsüyle Niğde ye geliyor.

 

Niğde HDP İl Eşbaşkanı Göksel Rıza Özkan yaptığı açıklamada “Genel Başkanımız Sayın Ertuğrul Kürkçü  Salı günü ilimize partimiz seçim otobüsüyle gelip Niğdeli  hemşerilerimize hitap edecektir. 04.03.2014 Salı günü saat 16.30 gibi Kayseri girişinde konvoy ile karşılayacağımız Genel Başkanımız  parti seçim otobüsünden Niğdeli hemşerilerimizi selamlayıp parti binamızda Niğde ili seçim çalışmalarına yönelik  bilgileri il genel meclis üyeliği adaylarından ve belediye başkan adaylarımızdan aldıktan sonra Niğde Belediyesi Hüdavend Hatun Sosyal Salonunda Niğdeli hemşerilerimize sohbet edip yerel seçimlere yönelik çalışmalarını ve ülkemiz gündemindeki konuları değerlendirecek” dedi.

 

 HDP Eşgenel Başkan Kürkçü’nün Niğde ziyareti ile ilgili  İl Başkanı Göksel Rıza Özkan açıklamasının devamıda “ Genel Başkanımız Ertuğrul Kürkçüyü dinlemek, gündeme ilişkin sorular yöneltmek, sohbet etmek isteyen tüm Niğdelileri Salı günü genel başkanımızı karşılamaya onunla beraber olmaya çağırıyorum.” dedi.  

 

 Salı günü  HDP Genel Başkanı Ertuğrul Kürkçü ve beraberindeki heyete Niğde il başkanlığı tarafından ikram edilecek akşam yemeğinden sonra ilimize gelen HDP heyeti saat 20:30 gibi şehrimizden ayrılacağı öğrenildi.


Editör: TE Bilişim