AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Dr. Doğan Akdoğan, aday listelerinin belirlenmesinin ardından bir teşekkür mesajı yayınladı. 25. Dönem milletvekili listesinde yer alamayan Dr. Doğan Akdoğan, AK Parti teşkilatları ve partililere teşekkür etti ve adaylara başarı diledi.

 

 

Dr. Doğan Akdoğan yayınladığı mesajında, Niğde’den 25. Dönem milletvekili aday adayı olduğunu anımsatarak, “Aday adaylığım sürecinde ilgi ve alakalarını esirgemeyen başta kadirşinas Niğdeli hemşehrilerim olmak üzere, AK Parti’nin il, ilçe ve belde teşkilatlarına, beleiye başkanlarımıza, kadın kollarına, gençlik kollarına ve tüm partililerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

AK Parti’den 25. Dönem milletvekili listesinde yer alan adaylara da başarı dileyen Dr. Doğan Akdoğan, “Niğde’yi parlamentoda temsil edebilmeleri için görev verilen aday arkadaşlarıma da bu süreçte başarılar diliyorum. AK Parti’nin Niğde’de ve Türkiye’de daha büyük başarılara imza atması için bundan once olduğu gibi bundan sonar da var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim