Demokrat Parti Niğde Milletvekili Adayı Cengiz Sefer, önceki gün yaptığı 96 bin oyu kim temsil edecek açıklamasını ek bir açıklama yaparak; “Herkes bu 96 bin oya sahip çıkmaya çalışıyor. Oysa Demokrat Parti bu milletin ilk partisi ve demokrat partisiz bir meclis, ormansız ağaca benzer” dedi.
 
12 Haziran seçimlerine az bir süre kala Demokrat Parti Niğde Milletvekili Adayı Cengiz Sefer, açıklamalarıyla dikkat çekiyor. DP’li Sefer’in önceki gün dikkat çektiği 96 bin oyu kim temsil edecek açıklamasına ilave olarak dün yaptığı açıklama ile Demokrat Parti’nin baraj sorunu yaşamadığını ifade etti.
 
 
DP’li Sefer açıklamasında; “Bugün ülkemizin bu noktaya gelmesinde Demokrat Parti’nin emeği büyüktür. Bu noktalara gelirken bedel ödeyen bir partiyiz. Kimi zaman darbe dönemlerinde yasaklandık, kimi zaman dar ağaçlarına gönderildik, kimi zaman 28 Şubat’larla susturulduk. Menderes gibi halk önderinin izinde ilerleyen Demokrat Parti’nin tek dayanak noktası millettir. Onun için bizler hep; -Yeter, Artık Söz Milletindir-“ diyen bir geleneğin temsilcisiyiz. Bugün Niğde’de mevcut seçim sisteminin çarpıklığına şahit olmaktayız. Öyle bir sistem kurmuşlar ki halkın yarısından fazlası mecliste temsil edilmiyor.
 

İşte size 2007 örneği tam tamına 97 bin vatandaşımızın siyasal tercihi mecliste karşılık bulamamış, birileri çıkıp Niğde’yi ben yöneteceğim iddiasında bulunuyor. Oysa bu milletin gerçek partisi Demokrat Parti’yi hiç dikkate bile almıyor. Oysa Demokrat Parti baraj sorunu yaşamıyor. Çünkü partimiz tüm Anadolu’da gece gündüz demeden çalışma yürütüyor. Ege’de adalarımızı savunurken, Anadolu’da çiftçimizin, marmara'da sanayicimize özgü çözüm önerileriyle geliyor. Birileri mecliste bizsiz hesap yapıyor. Ama yanılıyorlar! Demokrat Partisi’siz meclis ağaçsız ormana benzer. Oysa o ormanın en güzel ve en yüce çınarı Demokrat Parti’dir” dedi.
 
 
Demokrat Parti seçim çalışmalarına Niğde Merkez’de esnaf ziyaretlerine gerçekleştirerek devam etti.
 
 


Editör: TE Bilişim