CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak, dün İl Seçim Kurulundan Mazbatasını alarak, resmen Niğde Milletvekili oldu. İlk demecini veren Şafak; “Niğde için yapacak çok şeyimiz var! Bize destek olan insanların güvenini boşa çıkarmayacağız!” dedi.
Uzun seçim maratonu nihayet sona erdi. 40 bin oyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP saflarında Niğde’yi temsil etmeye hak kazanan Doğan Şafak, dün saat 09:30’da mazbatasını alarak resmen Niğde Milletvekili oldu.
İl Başkanı Mehmet Özkan ile birlikte kalabalık partili bir heyet tarafından adliyeye giden CHP’li Doğan Şafak, İl Seçim Kurulu’ndan adına düzenlenmiş mazbatasını alarak, görevine başladı.
CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak seçim sürecine ve sonrasına ilişkin ilk demecini CHP İl Binasında verdi. Şafak açıklamasında “Niğdeli insanların güveni ve desteğiyle Niğde milletvekili olduk. Niğde için yapacak çok şeyimiz var. Niğde’nin sorunlarını TBMM’de çözmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Niğdelinin sorunlarını seçim döneminde bire bir tespit etme olanağımız oldu. Göç, işsizlik, elektrik borçları bu sorunların başında geliyor. Bundan sonra ise Havaalanının yapılması, tarımda ki enerji sorunun topyekûn çözülmesi için elimiz geleni yapacağımızdan hiç kimsenin kuşkusu olmasın! Atama bekleyen mezun öğretmenlerimizden tutunda, gençliğin sorununu çözmek için mücadele edeceğiz. Bu süreçte bize destek olan, ilgi ve sevgilerini esirgemeyen tüm Niğdeli insanlarımızın, temsilcilerinin yanında olacağımızdan kuşkunuz olmasın. TBMM’de söz konusu Niğde olunca diğer çalışma arkadaşlarımla birlikte barışık ve uyum içerisinde olayları çözeceğime inanmanızı isterim” dedi.
 
“Kimse Başarıdan Kendine Özel Pay Çıkarmasın!”
CHP’nin Niğde’de yükselişe geçtiğini ifade eden CHP Milletvekili Doğan Şafak, parti içine de mesaj vererek; “bu mücadele, bu başarı bir örgüt işidir. Ama kimselerde kendisine öze pay çıkarmasın! Kimse de fesatlıktan dolayı çalışmalarımızı kendine mal etmesin! Fesatlıktan kurtulamayan bir takım insanların hala bazı şeylerini hazmetmediklerini görüyoruz! Unutmayın ki kurbağalar yavaş ısınır” dedi. Şafak açıklamasının devamında “hiçbir karşılık beklemeden CHP bayrağını yükseltmeye çalışan tüm partili dostlarımızı, gecesini gündüzüne katan Kadın Kollarımızı, sıra neferi olan Gençlik Kollarımıza ise öze teşekkür etmek istiyorum” diyerek açıklamasını bitirdi.





Editör: TE Bilişim