Niğde’nin Yeşil Gölcük beldesi Belediye başkan adayı Nuran Değirmenci  seçimde iddialı.


Niğde’nin Yeşil Gölcük, Altunhisar ve Gümüşler belediye başkan adayları kadın. Bayan adaylardan MHP’nin Yeşil Gölcük Belediye Başkan Adayı Nuran Değirmenci hayli iddialı.

“Gölcüğümüze bir kadın eli değmeli ve umutlar yeşermeli” diyen Değirmenci  Gölcük’te seçim çalışmalarına hızla devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde seçim bürosu da açan Değirmenci seçimlerde hayli iddialı.

Seçim Bürosu açılışına MHP Niğde İl Başkanı Nuri Ertan, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, partililer ve kabalık şekilde Gölcüklü vatandaşlar  katıldı.

 

Seçim bürosu açılışında bir konuşma yapan MHP Adayı Nuran Değirmenci ; “ Bu toprakların bağrında yetişmiş, karına, kışına, soğuna sıcağına varlığını adamış, sizden biri olarak; sahipsizliğe terk edilmiş Gölcüğümüze BİR KADIN ELİ  değmeli ve yeniden yeni umutlar yeşermeli diyerek belediye başkanlığına aday oldum.  Aday olurken adı yeşil olup da kurutulan, Yol  güzergahında olup da unutulan,  Toprağına, suyuna sahip çıkılmayan bu güzel beldede; yeniden  yeşeren ovaların,  işleyen toprakların,  mutlu yuvaların artmasına vesile olmak istedim.    Biz Gölcük Belediyesinin yönetimine talip olduk”dedi.

 

Nuran Değirmenci,   konuşmasının devamında ; İstedik ki,  Bir Eyüp Peygamber sabrı ile, tırnağını toprağa saplayarak helal rızık kazanmanın derdinde olan insanımıza DERMAN olalım. İstiyoruz ki, 42 yıldır belediye olup da hak ettiği yere gelemeyen GÖLCÜĞÜMÜZ yaşanabilir bir belde olsun.  İstiyoruz ki toprağımız yeniden değer kazansın, bunun için de BİR OLALIM, İRİ OLALIM, DİRİ OLALIM.  İstiyoruz ki; GÖLCÜK, su problemini aşsın,  çocuklarının oyun alanları olsun,  spor alanlarımız kurulsun, kültür ve düğün salonlarımız olsun.  Biz bunu başaracağız. Ekibimizle, projelerimiz ile YENİ GÖLCÜĞÜ birlikte inşa edeceğiz.  Halkı ile birlikte hareket eden, üretken belediyecilik bizimle ortaya çıkacak. Adalet ve güvenilirlik ilkesinden ayrılmadan inşa edeceğimiz beldemiz için gelin, GÖLCÜK İÇİN GÖNÜL SEFERBERLİĞİNE katılın.  “dedi.


 



Editör: TE Bilişim