Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekiliği için aday adayları İl Başkanlığına başvuruları devam ediyor. 25. Dönem Niğde Milletvekillliği için Aday adaylığı için MHP'den başvuru yapan İş Adamı Fikret Çıtırgı, bugün MHP Niğde İl Başkanlığı binasında resmen başvurusunu yaptı.

Haber: Selim GÖKEL
Video: Enes Can ÖZMEN



Başvurusu sırasında İl Başkanı Ali Güngör, Merkez İlçe Başkanı Yunus Yıldız, Kadın Kolları Başkanı Esra Alkan, bir çok belediye ve il genel meclis üyeleri ve partililer katıldı. Bor başta olmak üzere diğer ilçelerden katılımın yoğunluğu dikkatlerden kaçmadı. Belediye Başkan Adaylığı dönemindeki  diri ekip yine oradaydı. 

İl Başkanı Ali Güngör, Aday Adayı Fikret Çıtırgı'yı bu güne kadar ki partilerine yaptığı  hizmetlerinden örnekler vererek duygulu bir konuşma yaptı. Partililerin alkışları arasında mikrofonu alan aday adayı Fikret Çıtırgı konuşmasında hükümetin uygulamalarını sert bir dille eleştirdi. Geçtiğimiz yerel seçimlerde Belediye Başkanlığı adaylığından da bahseden Çıtırgı, neden kazanamadıklarının muhasebesi ile birlikte birlik beraberlik ve ekip ruhuna vurgu yaptı. 

AKP VE HDP ÜLKEYİ BÖLÜNMEYE GÖTÜRMEKTEDİR

25. Dönem Milletvekili Aday Adayı Fikret Çıtırgı, meydanda toplanan yoğun kalabalığa karşı yaptığı konuşmada;   Türkiye, kurulduğu günden bugüne en tehlikeli, en sıkıntılı ve en zorlu dönemini geçirmektedir. Türkiyemizi 12 yıldan beri yönetenler aziz milletimizin saf ve temiz duygularından yararlanarak gaflet içerisine girmişlerdir. Aziz Milletimizin oylarıyla iktidarda bulunan AKP hükümeti giderek gerçek yüzünü göstermeye başlamış, PKK ile ve bunun yüce meclisteki uzantısı olan HDP ile el ele, kol kola çözüm süreci denen kimsenin ne olduğunu bilmediği, ancak memleketimizi bölmeye ve parçalamaya yönelik ihanet sürecini birlikte yürütmektedirler.

Ne acıdır ki, bebek katili ve İmralı canisi, AKP tarafından barış elçisi ilan edilmiştir.  Ne acıdır ki, yüce önderimiz M. Kemal Atatürk ile özdeşleşen Dolmabahçe sarayında PKK ile hükümet, milletimizden utanmadan resmi görüşmeler yapmaktadır. Ne acıdır ki, ecdad yadigârı Süleyman Şah Türbesi ve üzerinde bulunduğu vatan toprağı tarihimizde ilk defa savaşılmadan düşmana terk edilmiş ve bu hezimet, aziz halkımıza bir zafer gibi gösterilmiştir.  Ne acıdır ki, güneydoğu fiilen Türkiye’den koparılmış ve PKK terör örgütünün kontrolünde ayrı bir devlet gibi hareket etmektedir.  Ne acıdır ki, partilerinin amblem ve logolarında bile şanlı ay yıldızlı bayrağımızın renklerine yer vermeye tahammül edemeyen AKP ve PKK ‘nın meclisteki uzantısı olan HDP, tarihte eşi benzeri görülmemiş bir şekilde pervasızca Yüce Türk Milletinin gözünün içine baka baka ülkemizi felakete ve bölünmeye götürmektedirler.

Ne acıdır ki, ülkemizin demokratikleşmesi ve evrensel hukuk normlarını yakalaması idealiyle işbaşına gelen AKP hükümeti ülkemizi dünyada bu değerler sıralamasında çok aşağılara indirmiş, basın özgürlüğü, kişisel hak ve özgürlükler, hukukun üstünlüğü ayaklar altına alınmış, Türkiye; Cumhuriyet tarihimiz boyunca kazandıklarının neredeyse tamamını son 13 yılda AKP hükümetleri tarafından harcamıştır"dedi. 

7 HAZİRAN SEÇİMİ ÜLKEMİZ ADINA YAPILAN SON DEMOKRATİK SEÇİMDİR

Fikret Çıtırgı konuşmasının devamında; 7 haziran 2015 pazar günü yapılacak olan seçimler Türkiyemizin bekası için, üniter yapısı için, bölünüp parçalanmadan dünya var oldukça dimdik ayakta durması için çok büyük önem arz etmektedir. Bu seçimler Sayın Genel Başkanımızın da defaatle ifade ettiği gibi ülkemiz adına yapılacak olan son demokratik seçimdir. Dünyadaki tüm yönetimlerde dikta rejimleri dahil seçimler vardır. Ancak bunların tamamı göstermelik ve sonucu başından belli olan seçimlerdir.

İşte bu nedenlerden dolayı, güzel ülkemiz için, şanlı ay yıldızlı bayrağımız için, çocuklarımıza bırakacağımız topraklarımız için, birlik ve beraberliğimiz için, bu vatan uğruna şehit düşmüş milyonlarca şehidimizin aziz ruhlarının sızlamaması için, her türlü şahsi hırslarımızı ve çekişmelerimizi bir kenara bırakarak bu seçim döneminde her bir dava arkadaşımızın tek ses, tek nefes, tek yürek olarak ev ev, kapı kapı, köy köy, kahve kahve kadın kollarımızdaki çok değerli kardeşlerimizle ve eşlerimizle birlikte, her birimiz en az 3 kişilik çalışarak ülkemiz üzerine oynanan bu hain oyunu bozmak zorundayız ve inşallah bozacağız…

BU HAİN OYUNLARI BOZACAĞIZ

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde bu davaya hizmet adına Niğde Belediye Başkan Adayı olarak başladığım yürüyüşüme, ülkemizin içinde bulunduğu böyle zorlu bir süreçte, siz değerli hemşehrilerimin teşvik ve arzusu ile Niğde Milletvekili olarak devam etmek istiyorum. Tüm Niğdeli hemşehrilerimi, tüm milliyetçileri, tüm ülkücüleri, bayrağını, vatanını, milletini, devletini ve ülkesini seven tüm kardeşlerimizi her türlü iç çekişmelerini, kıskançlık ve kavgaları bırakarak bu seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinin şanlı 3 hilalli bayrağı altında birleşmeye davet ediyorum.

BEN DEĞİL, BİZ OLALIM...

Bu şartlar altında Türkiye Cumhuriyetinin şerefli bir ferdi, mensubu bulunmaktan büyük bir şeref ve gurur duyduğum Milliyetçi Hareket Partisinin bir neferi ve bir Niğdeli hemşeriniz olarak 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden Niğde Milletvekilliği Aday Adaylığımı yüksek huzurlarınızda açıklıyorum… Rabbim, çıktığımız bu yolda yar ve yardımcımız olsun…  Rabbim, bizleri utandırmasın…  
Rabbim, bizleri şahsi hırs ve emellerine ve geçici dünya hayatına tamah edenlerden etmesin…

Sözlerime rahmetli BAŞBUĞ ALPASLAN TÜRKEŞ’ in çok sevdiğim bir dizesiyle son vermek istiyorum.
‘’ Türklük Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur…‘’  Tüm ülkü, Çanakkale, vatan, din ve bayrak uğrunda şehit düşen kardeşlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun"diyerek konuşmasını tamamladı. 

Konuşmanın ardından Fikret Çıtırgı alana gelen kalabalık partililerin tebriklerini kabul etti. 



Editör: TE Bilişim