MHP Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, Atatürkçü Düşünce Derneği’ne ve Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir mobilya fabrikasına ziyarette bulundu.
 
Çıtırgı Fabrika İşçilerinin Sorunlarını Dinledi
 
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, seçimlere 17 gün kala tüm hızıyla seçim çalışmalarını yürütüyor. Niğde, ilçe ve kasabaları dâhil olmak üzere tüm vatandaşlarla görüşmelerini sürdürüyor. Niğde için güçlü bir ekiple birçok alanda ince ince düşünülmüş plan ve projelerini vatandaşa aktaran Çıtırgı, dün Organize Sanayi Bölgesi’nde mobilya üretimi yapan bir fabrikada personel ile bir araya geldi. Büyük bir coşku ile karşılanan Niğde MHP Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, fabrika personeli ile birlikte yemek yedi ve ardından Niğde ve geleceği için projelerinden bahsetti. Personelin dikkatle dinlediği Çıtırgı, daha sonra hatıra fotoğrafı çektirerek fabrika üretimi hakkında bilgi aldı ve personelin istek ve sorunlarını dinledi.
 
 
Fabrika ziyaretinin ardından Niğde Atatürkçü Düşünce Derneği’ne ziyarette bulunan MHP Belediye Başkan Adayı Fikret Çıtırgı, Şube Başkanı Sevgi Özbek, Dernek Yönetimi ve üyeleri ile sohbet etti. Seçim sürecinin değerlendirildiği ziyaret yaklaşık 1 saat sürdü.
 
Editör: TE Bilişim