Cumhuriyet Halk Partisi Niğde’de Çiftçi Mitingi yapacak. CHP,  Genel Başkan Yardımcısı ve 20 Milletvekili ile 16 Şubat 2013 Cumartesi günü Niğde’de…

  

CHP Niğde İl Başkanı Ünal Baykan çiftçi mitingi ile ilgili yaptığı açıklama da ; “ Uzun senelerdir ilk defa patates bu kadar bereketli oldu ama ilk defa bu sene patates bu derece para etmedi. Hükümetin yanlış politikaları yüzünden çiftçilerimiz kan ağlıyor. Sadece patates üreticileri değil; sebze, meyve, buğday üreticileri de sorunlarını partimize ilettiler. Saman yurt dışından ithal edildi, hayvan üreticileri samana hiç bu kadar para dökmemişti. Buğday üreticisi ürettiği buğdayı paraya dönüştürmede hiç bu kadar sıkıntı yaşamamıştı. Bu sorunları dile getirmek adına Çiftçilerimizden gelen yoğun talep üzerine miting düzenlemeye karar verilmiştir.”dedi.

 

Milletvekili Muharrem İnce’den yine çok hit yapacak bir  Niğde konuşması bekleniyor.

 

 Baykan açıklamasının devamında “ Parti İl Örgütü olarak bu sorunları Ülke gündemine taşımak amacıyla 16.02.2013 Cumartesi Saat 12.30’da Başkan Yardımcımız Umut ORAN, Grup  Başkan Vekilimiz Muharrem İNCE ve 20 Milletvekilimizle “ ÇİFTÇİ MİTİNGİ” düzenlemeye karar vermiştir.” dedi ve düzenlenen mitinglerine tüm halkımızı davet etti.

 

Editör: TE Bilişim