29 Mart 2015’de yapılan ön seçimle adaylarını belirleyen CHP, 16 Nisan ( Yarın ) Perşembe Günü “Niğde Birleşiyor – Seçim Koordinasyon Merkezi”ni açıyor.

 

07 Haziran 2015’de yapılacak olan 25. Dönem Milletvekilliği için çalışmalarına büyük bir hızla devam eden CHP, Niğde Seçim Koordinasyon Merkezi’ni açıyor.

Konu ile ilgili CHP Niğde Milletvekili Doğan Şafak yaptığı açıklamada, tüm ilçe merkezleri dahil olmak üzere 6 adet “Niğde Birleşiyor -Seçim Koordinasyon Merkezi” açacaklarını ifade etti. Buna ilave olarak da CHP Kadın Kolları’na da bir adet merkezi bir büro tahsis edileceğini vurguladı.

Şafak; “Niğde Birleşecek!”

2011’de yapılan seçimlerle birlikte, kendilerine ana muhalefet görevi verildiğini aktaran Şafak, 4 yıldır bir fiil olarak, ana muhalefetten iktidara yükselmek için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek, “Haziran seçimleri köprüden önce son çıkıştır. Hırsızlıklara, yolsuzluklara, devletin temel dinamikleriyle oynayanlara hesap sorma günüdür. Bu yüzden sabırla beklediğimiz, inançla hazırlandığımız iktidara, Niğde birleşerek, Türkiye birleşerek, haksızlığa, hukuksuzluğu alkışlayıp protesto ederek zafere gideceğiz. Halkçı iktidarı kuracağız. Niğde için 15 lokal projemiz var. 7 Haziran’dan sonra uygulayacağımız projeler sonrası Niğde’nin 13 yıllık makus tarihini değiştireceğiz. Niğde kalkınacak, Niğde büyüyecek, Niğde değişecektir!” dedi.

Seçimlere Değil Geleceğe Hazırlanıyoruz

Seçimlere yönelik, kadın, gençlik ve parti örgütü olarak 3 eksende çalışmalar sürdürdüklerini ifade eden Milletvekili Şafak; “Örgütümüz hiç olmadığı kadar dinç, hiç olmadığı kadar zafere kenetlenmiştir. Seçimlere yönelik olarak, tüm ilçe örgütlerimizle büyük bir koordinasyon içinde çalışma yürütüyoruz. Açıkça ifade ediyoruz. CHP Niğde Örgütü olarak seçimlere değil, geleceğe hazırlanıyoruz. Seçimde Niğde’de birinci parti olacağımızdan zerre kuşkumuz yoktur. Tüm vatandaşlarımızı bizlere destek olmaya, Niğde’den başlayan iktidar ateşimizi Ankara’ya taşımaya davet ediyoruz. Perşembe günü saat 12:00’de Bor Caddesi’nde “Niğde Birleşiyor- Seçim Koordinasyon Merkezi”nin açılışına Niğdeli hemşerilerimizi, öğrencilerimizi, emekçilerimizi, herkesi bekliyoruz” dedi.




Editör: TE Bilişim