Bor İlçesi Bahçeli Beldesi Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Aday Adayı Bülent Gözüpek başvurusunu yaptı.

Haber - Video : Selim GÖKEL

Dün gece MHP Bor İlçe Başkanlığında aday adayları başvuru töreni vardı. Bülent Gözüpek Bahçeli Belde Belediye Başkan aday adaylığı için Bor İlçe Başkanlığına başvurusunu yaptı.

Bülent Gözüpek kalabalık bir partilinin katılımı ile yaptığı aday adaylık başvurusu sırasında yaptığı açıklamada; Ben çocuk yetiştirme yurdunda büyüdüm. Babamı bilmem ama bana anlatırlar, isterdim ki onunla bir resmim olsun ama sadece bir fotoğrafı var. Üç hilal bayrağının altında “Ey Türk Titre ve Kendine Dön” yazıyordu. Sokaklarda büyüdük, benim adım Bülent ama herkes Yuvalı Bülent olarak bilir. Çektiğim sıkıntıları, içine düştüğüm zor durumları inşallah ihtiyaç duyan hiçbir çocuğa, hiçbir kardeşimize yaşatmamak için, artık bu adaletsiz gidişe dur demek için, bir bacımız eşi olmadığı için işe girebilmek için bugün gidiyor Ak Parti’ye üye oluyor ve aktif olmadığı sürecede alınmıyor. Biz böyle adaletsizliklere  “hayır” diyoruz.  İnşallah Bahçeli kasabasında Milliyetçi Hareket Partisinin bayrağını kaldıracağıma inanıyorum.” dedi.

Ben bu yola çıktığımda bir çok insan güldü. Dediler ki…  Yav “Çok paran olması lazım, çok paran var mı? Vallaha borcum var” dedim. Dürüstçe söyledim… Param yok ama yukarıda Allah’ım var” dedim. Bizi herkes basamak gibi kullandı. Allah bizi bu yoldan şaşırtmadı. Ben 50 gündür sahadayım, tek başımayım öncelikle bana destek olan aileme, arkadaşlarıma ve dava arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı ve başvuru dilekçesini Bor İlçe Başkanı Nazmi Konuş’a verdi.

Editör: TE Bilişim