MHP Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, seçim öncesi yayınladığı son mesajda; “Demokratik, adil, hakkaniyet ölçüsünde, özgürce vatandaşlarımızın oy kullanmasını isterken, kazanan Niğde olsun” dedi.
Yarın gerçekleşecek olan Genel Seçimler için Milliyetçi Hareket Partisi 1. Sıra Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, yayınladığı mesajda; “adaylığımdan bugüne kadar bizi destekleyen bütün partili, partisiz dostlarıma teşekkür ederken, beni bu süreçte yalnız bırakmayan İl teşkilatıma, merkez ilçe teşkilatımla birlikte diğer ilçe teşkilatlarıma, ülkü ocaklarına, kadın kollarımıza, Milletvekilimiz Mümin İnan’a, Eski Niğde Belediye Başkanımız Murat Zeren’e, farklı siyasi parti mensubu olmasına rağmen benim yanımda seçim çalışmalarına katılmış yol arkadaşlarıma, bölünmez Türkiye ülküsüyle hareket eden duyarlı Niğdeli hemşerilerime, Basın- Yayın Danışmanım Gökhan Özbek’e, ismini sayamadığım tüm gönül dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu bir seçim, galibini sandık, seçmen söyleyecek. Bunun için Allah hakkımızda hayırlı olanı versin. Eğer Niğde’ye herhangi bir katkım olmayacaksa açıkça söylüyorum Allah bana bu milletvekilliğini nasip etmesin. Eminim ki bana inanan, bana gönül veren dostlarım, gece demeden, gündüz demeden MHP’nin Niğde’de mutlak başarısı için çalıştılar. Kazanan Milliyetçi Hareket Partisi olacak. Ama bizim gözümüzde kazanan birileri daha var, kazanan Niğde olacak, Kazanan Türk Milleti olacak. Buradan seçmenlerime adaylık sürecinde son defa sesleniyorum; oy kullanırken, herhangi bir baskı altında kalmadan, vicdanınıza danışarak oy kullanın. Çocuklarınızın geleceğini oyladığınızı unutmayın. Bölünmez Türkiye, 2023 Lider Ülke Türkiye ideali için gece gündüz çalışacağız. Sizlere güvenim tam. Bu demokratik yarışta diğer partili aday arkadaşlara başarı dileklerimi sunuyorum. Hak eden kazanacağı bu seçimin, demokratik, adil, hakkaniyet ölçüsünde, özgürce vatandaşlarımızın oy kullanmasını isterken, kazanan Niğde olsun!” dedi.
12 Haziran’da gerçekleşecek olan seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Genelinde bulunan bütün sandıklarda görevlileri olduğunu ifade ederek, seçimin güvenli ve huzurlu geçmesi için gereken hassasiyeti göstereceklerini ifade ettiler.



Editör: TE Bilişim