Milliyetçi Hareket Partisi Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil, 12 Haziran’a sayılı günler kala, MHP’ni,n iktidar koşusunun devam ettiğini ifade ederek; “MHP, öyle birkaç günde, başkalarından icazet alınarak kurulmuş parti değil, bu millet için bedel ödeyerek, milyonlarca insanın duygularını dile getirmek için oluşmuş bir harekettir” dedi.
 
12 Haziran seçimleri öncesi siyasi partiler seçmene kendini anlatmaya devam ediyor. Önceki gün Bor’da yaptıkları gövde gösterisiyle Niğde gündemine oturan MHP’liler dün Niğde Merkez’de seçim çalışmalarına devam ettiler. Eski Sanayi, Oto Galericiler Sitesi ve Bor Caddesi esnaflarını gezerek seçmenden oy istediler.
MHP Niğde Milletvekili Adayı Hikmet Bekil yatığı açıklamada; “MHP’yi yıpratmak, bitirmek isteyenlerin her türlü planlarının boşa çıktığına şahit olmaktayız. MHP, milletin içinden çıkmış, duygularının vücut bulduğu bir harekettir. Birileri bizlere karşı ayak oyunları oynamaya kalksa da oyun oynanan sadece MHP, değil millettir. Çünkü bu hareket 50 yılı aşkın sürede, onlarca dava arkadaşı Ülkücümüzün kanları üzerine, milyonlarca ülkücünün idealleri üzerine kurulmuş bir harekettir. Yani birkaç arkadaşın, bugün parti kuralım, şu ülkeden icazet alalım diye kurulmuş bir parti değil,kökleri olan, gelceğe yön veren, ideolojisi olan, millet sevdası, vatan savunması olan bir partidir. 12 Haziran seçimleri bu noktada önem arz etmektedir.  Bu milleti yok saymak isteyenlere, meclisi PKK’ya teslim etmek isteyenlerin hesabını boşa çıkarmak için, millet bu dönem MHP’yi iktidara taşıyacaktır” dedi
 
“Özü, Sözü Bir Olmak Gerek!”
MHP’li Hikmet Bekil, mecliste bulunan diğer partilerin seçim sürecinde farklı propagandalar yaptığını ifade ederek; “İktidar partisi doğuya gidiyor Kürt sorunu gibi uydurma konudan bahsediyor, Niğde’ye geliyor tek millet, tek bayrak, tek vatan diyor. Muhalefette farklı bir şey yapmıyor. Ama MHP Niğde’de ne söylediyse, Tekirdağ’da ne söylediyse, Diyarbakır’da onu söylüyor. Ne mutlu Türk’üm diyor. Siyaset yaparken ilkei olmak gerek, Bir yerde söylediğini diğer yerde değiştirmekle siyaset yapmamış olursun, halkı kandırırsın. Özün, sözün bir olması gerek. Çamardı’da Ne söylediysen, Ulukışla’da ne söylediysen, Bor’da da onu söylemen gerek” diyerek diğer partilerin politika farklılıklarını eleştirdi.

Video tanıtım içeriklidir...

Editör: TE Bilişim