Niğde Milletvekili Doğan Şafak, bayram süresince, il ve merkez ilçe yöneticileri ile birlikte Niğde ilçeleri ve 60’a yakın köy ve kasaba ziyaretinde bulunarak halkın sorunlarını dinleme Fırsatı buldu.


Ramazan ayı boyunca da Niğde merkezdeki resmi kurumları, kahvehane kafe ve esnafları ziyaret ederek halkın sorunlarını dinledi. Kentteki işsizlik ve yerel yönetim sorunlarını ve kırsaldaki vatandaşların içinde bulundukları zor durumu yerinde tespit etti. Bu konularla ilgili eskiden çözülmeyen ve yeni gelişen sorunları tekrar meclise taşıyacağını söyleyen Şafak; ‘Aslında Niğde’deki sorunların hemen hemen hepsini meclise taşımamıza rağmen, iktidarın çözüm adına hiçbir somut adım atmadığını söyleyebiliriz’ diye konuştu.



AKP’nin Türkiye genelindeki oylarının erimeye başladığını, halkın boş vaatlerden sıkıldığını, hükümetin güvenini ve inancını bitirdiğini, suni gerginlikler yarattığını, kendi halkına hakaret ettiğini ve tükeniş ve bitiş noktasına doğru hızla ilerlediğini söyledi. Sözlerine ‘Önümüzdeki seçim sürecinin çok çetin geçeceğini, AKP’nin birçok merkez belde ve belediyeyi kaybedeceğini, en fazla belediye başkanlığını CHP’nin kazanacağının heyecanı kentten kırsala yayılmış durumda’ diye devam eden Şafak, oylarını en fazla artıran partinin Cumhuriyet Halk Partisi olduğunu belirtti.
Editör: TE Bilişim