Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 23 Mayıs Çarşamba günü DSİ Tesisleri Toplu Temel atma Merasimi ile Orman Köylülerine Kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifika dağıtımı programına katılmak ve Ömer Halisdemir Meydanında vatandaşlarla birlikte sahur yapmak üzere Niğde’ye geliyor.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 23 Mayıs Çarşamba günü saat 01.00-02.30 arası DSİ Tesisleri Toplu Temel Ama Merasimi ile Orman Köylülerine kullandırılan Gelir Getirici Tür ve Orköy Kredi Sertifika dağıtımı törenine katılacak. Sertifika töreninden sonra Ömer Halisdemir meydanında düzenlenecek olan Sahur programına katılacak olan Bakan Eroğlu gece Grand Otel’de konaklayacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu 23 Mayıs Çarşamba günün saat 11.30 ile 12.30 arası Niğde Valiliğini ziyaret edecek ve burada Bakan Eroğlu basın açıklamasında bulunacak. Bakan Eroğlu Valilik ziyaretinden sonra Niğde Belediyesi, Ak Parti İl Başkanlığını ve Esnafları ziyaret edecek olan Bakan Prof. Dr. Veysel Eroğlu Niğde’den Aksaray’a geçecek.

 
Editör: TE Bilişim