AK Parti Genel Merkez Sosyal İşleri Başkanlığı 1. Bölge  Toplantısı Kayseri’de Yapıldı

 

Ak Parti Genel Merkezi Bölge Toplantılarıyla Eğitimlerini sürdürüyor.

 

Bölge Toplantılarıyla birimlerin eğitimini gerçekleştiren Ak Parti, haftasonu Kayseri’de 2 gün süren bölge toplantısında Sosyal İşler konusunda eğitim verdi.

 

Toplantıya AK Parti Genel Merkez Sosyal İşler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Nükhet Hotar, AK Parti MKYK üyesi Prof. Dr. Mazhar Bağlı, MKYK üyesi Çiğdem Karaaslan, AK Parti Sosyal İşler EKM Başkanı ve Adıyaman Milletvekili M. Murtaza Yetiş, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, Ahmet Öksüzkaya ve İsmail Tamer, AK Parti Ankara Milletvekili Tülay Selamoğlu, AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, İl Sosyal İşleri Başkanı Esin Uzun, İl EKM Başkanı Songül Çalışkan, Kadın Kolları Sosyal İşleri Başkanı Seray Danacı, Gençlik Kolları Sosyal İşler Başkanı  Faruk Taşkıran ve İl Yaşlılar Koordinasyon Başkanı Ahmet Güney katıldı.

 

HOTAR toplantının açılışında yaptığı konuşmada Türkiye'nin konumunu ve  ülkeler platformundaki yerini daha da sağlamlaştırarak yoluna devam ettiğini belirterek, birlik ve beraberliğin önemine de vurgu yaptı.

 

Hotar, "Hiç kimsenin ülkemizin çıktığı bu yolda önüne taş koymaya bırakın taşı kum tanesi koymaya hakkı yok böyle bir lüksü yok. Her zaman daha gelişmiş, Refah seviyesi yüksek halkının güven ve huzurunu öncelemiş bir başbakana sahip olan ülkemizde bize düşen, yapılan hizmetleri durmaksızın anlatmaktır. Ülkemizi aldığımız noktadan nereye getirdiğimizi paylaşmak, Özellikle bizlere mesafeli duran, partimizi ve icraatlarımızı bilmeyen kesimlere ulaşmak ve kendimizi anlatmaktadır. Dolayısıyla bu birlikteliği, beraberliği, ülkemizin hızla devam ettiği bu yolda, bu süreçte önünü tıkayacak her türlü engeli kaldırmak için her türlü çabayı göstermeyi, biz zaten yapıyoruz yapmaya devam etmeliyiz, bunu yapacak kişilerin sayısını da artırmalıyız. Diğer partilere gönül vermiş arkadaşlarımıza, kardeşlerimize de partimizin yaptıklarını, bundan sonra yapmayı planladıklarımızı, ekonomik istikrarın, siyasetçiye güvenin ne kadar önemli olduğunu anlatmak bu süreçte teşkilatlarımızın birinci görevleri arasında olmalıdır. Başbakanımızın her zaman söylediği gibi çalınmadık kapı, sıkılmayan el bırakmadık, bırakmayacağız.”  dedi.

 

Toplantıya katılan Ak Parti Niğde İl Başkanı Özmen,  bu toplantıların önemine vurgu yaparak şunları dile getirdi;

‘’Engelli olan kardeşlerimize akülü araba ve  bisiklet dağıtımı yaparak, sosyal yardımlaşmanın sorumluluğunu gösterdik. İlimizde Sosyal İşleri Başkanlığımızın yapmış olduğu yaşlılar, engellilere yönelik faaliyetleri toplantıda dile getirdim ve bu faaliyetlerimiz Genel Merkez tarafından taktirle karşılandı. Bu toplantılar ve sosyal faaliyetler halkımızın her alanını ilgilendirmektedir ve genel merkezimiz tarafından birebir takip edilmektedir. İller düzeyinde daha fazla gayret sarfetmemiz gerekiyor. Niğde olarakta, biz bu sosyal faaliyet çalışmalarını çok kapsamlı bir şekilde yaptığımızı Kayseri Bölge Toplantısında da müşahede ettik. Çalışmalarımızın raporunu, Genel Merkez Sosyal İşleri Başkanlığımıza sunduk’’ dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim