Toplantıya; AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu , Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Konya Milletvekili Selan Özboyacı,  Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan ve Başkan Adayı Emrah Özdemir’in yanı sıra bugüne kadar Niğde’de Ak Parti kadrolarında yer almış ve hizmet etmiş kişiler katıldı. Yaklaşık 1000 kişinin katıldığı toplantıda, birlik-beraberlik mesajları yanı sıra Proje Tanıtımı’da gerçekleştirildi.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ!
AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin konuşmasında; ‘’ Derdi Türkiye olan, derdi millet olan ve biz bu yola bu davaya başımızı koymuşuz' diyen liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm teşkilatlarımıza öğütlediği tevazu, gayret, samimiyetle durmadan çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. 31 Mart akşamı gönül belediyeciliğini bir kez daha Niğde'de hemşehrilerimiz ile buluşturmak için gece-gündüz çalışıyoruz. “Yine Cumhurbaşkanımızın öğütlediği gibi; ‘milletin gönlüne girmeyen halkın karşısına çıkamaz' sözünü bir an olsun aklımızdan çıkarmadık, çıkaramayacağız. İşimizi aşk ile yapmaya devam edeceğiz. Emrah Özdemir ile vizyoner projelerimiz hayata geçirilecek inşallah’’ dedi.

AK PARTİ BİR SEVDADIR!
Milletvekilleri Yavuz Ergun ve Selim Gültekin, AK Kadrolarda görev almış herkese özellikle teşekkür ederken, AK Parti’nin bir hizmet partisi olduğunu, şehirleri büyüten, yaşanabilir hale getiren tek parti olduğunun altını çizdi. AK Kadrolarda görev alan herkese özellikle teşekkür ettiler.

BÜYÜK BİR AZİM VE İNANMIŞLIK VAR!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu vefa yemeğinde yaptığı konuşmada ; ‘’ Salonda çok güzel bir enerji ,azim, inanmışlık hissettim. Çalışma adanmışlığı ve fedakarlık hissettim. Bugüne kadar partimizin hangi kademesinde olursa olsun emek vermiş, alın teri dökmüş tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum.’’ dedi.

Cumhurbaşkanımızın arkasında ona yol arkadaşlığı yapmak her türlü makamdan, mevkiden çok daha kıymetli evlatlarımıza torunlarımıza bırakacağımız en önemli miras. Gerçekten milletine sevdalı bir lidere sahibiz. Hayatını davasına , ülkesine adamış bir lidere sahibiz. Allah başımızdan eksik etmesin’’dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, "Türkiye'yi uçuşa geçirecek, Türkiye'yi daimi olarak birinci lig ülkesi haline getirecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden dolayı hala büyük bir hazımsızlık yaşayan kesim olduğunu söylediği konuşmasında 31 Mart seçimleri ile alakalı olarak bir kenarda el ovuşturarak bekleyenler olduğunu da  biliyoruz dedi.

Sarıeroğlu; ‘’ Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilen 24 Haziran'daki seçimin ardından, hala süreci hazmedemeyenlerin olduğunu belirten Sarıeroğlu, "Türkiye'yi uçuşa geçirecek, Türkiye'yi daimi olarak birinci lig ülkesi haline getirecek Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminden dolayı hala büyük bir hazımsızlık yaşayan kesim var. 31 Mart seçimleri ile alakalı olarak bir kenarda el ovuşturarak bekleyenler olduğunu biliyoruz." ifadelerini kullandı.

Milletin her şeyin farkında olduğunu, 16 yıldır ekonominin sağlam temeller üzerine oturduğunu ve en son yaşanan ekonomik saldırılara karşı çok güçlü şekilde göğüs gerdiklerini vurgulayan Sarıeroğlu; ‘’ 31 Mart gecesi istikrarın devam etmesiyle birlikte, her şey daha iyi rayına girecektir. İstikrarın devamıyla birlikte hiçbir sıkıntı hiçbir sorun kalmayacak. Milletimiz kenarda el ovuşturanlara bugüne kadar nasıl fırsat vermediyse, her sıkıntılı dönemde basireti ve ferasetiyle olaya el koyduysa, 31 Mart'ta da Türkiye'nin önünü daha da açacaktır. Önümüzdeki 4,5 sene seçimsiz bir dönem.’’ diye konuştu.
Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir, nasıl bir belediyecilik yapacağı konusunda açıklamalarda bulunurken,  Projelerini Sinevizyon eşliğinde tanıttı.

NİĞDEMİZİ ANADOLUNUN PARLAYAN YILDIZI YAPACAĞIZ İNŞALLAH
Özdemir konuşmasında; ‘’AK davaya gönül veren tüm kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bize büyük bir güç veriyorsunuz. Bu dava hepimizin davası, bu seçim hepimizin seçimi. Birçok kademede sizlerle birlikte çalıştık. Önümüzdeki seçimleri birlikte çalışarak kazanacağız. İsimler ve şahıslar üzerinden bir şeçime gitmiyoruz, Liderimiz sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde şehirlerimizi yaşanabilir hale getirmek tek görevimiz bizim. Bizim arkamızda bıraktığımız eserler önemli. Bu eserleri bırakabilmek için vizyoner projeler hazırladık. 31 Mart’ta büyük başarılar elde edeceğiz inşallah. Salondaki bu coşku bunun sonucu inşallah. Niğde için Büyükşehir hayalimiz var. Bunu üstüne basa basa söylüyorum. Projelerimiz bunların alt yapılarını oluşturacak şekilde.  Bu akşam bizi burada yalnız bırakmayan tüm kardeşlerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Partimizin bugünlere gelmesinde büyük emekleriniz var. Makamlar gelip geçici, bizler şehrimize, ülkemize, davamıza hizmet için buralardayız. Hep birlikte şehrimizi yöneteceğiz‘’ dedi.

Emrah Özdemir, Niğde için planlanan projelerinin tanıtımını sinevizyon eşliğinde anlattı.  Projeler davetlilerden büyük beğeni alırken, 31 Mart’tan sonra çok daha güzel bir Niğde olacağını belirttiler.

Millet Bahçesi, Trafik düzenlemesi, Oto Park, Stadyum, Kültür ve Sanatsal Etkinlikler, Gençler – Kadınlar-Yaşlılar için Projeler yanı sıra AVM  gibi çok sayıda vizyoner proje tanıtıldı.
 
Editör: TE Bilişim