AK Parti Niğde İl Koordinatörü Mustafa Şükrü Nazlı, İl Başkanı Mahmut Peşin, Milletvekilleri Yavuz Ergun, Selim Gültekin, Belediye Başkanı Emrah Özdemir, İl Genel Meclis Başkanı Bülent Küçüktuna, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe ve Belde Belediye Başkanları ile çok sayıda Ak Partili katıldı.

Cumartesi günü Altunhisar İlçesinde Kongre yapan AK Parti, Hakan Durukan ile yoluna devam etti. Mevcut Başkan yeni yönetimi ile kongreden güvenoyu alarak görevine başladı.

Pazar günü Çiftlik İlçesinde gerçekleştirilen kongrede ise mevcut başkan Cavat Temur ile devam kararı alındı. Delegelerin oyunu alan Temur 3. defa seçildi.

İl Başkanı Peşin; ‘’İnandığın Yolda Yürü’ sloganı ile kongrelerimizi yapıyoruz. İlk kurulduğumuz gündeki heyecan ne ise şimdi de aynı heyecan ile kongrelerimizi yapıyoruz. Türkiye’nin partisi Ak Parti olarak daha yapacak çok işimiz var. 2023,2053 ve 2071 hedeflerine ulaşmak için koyduğumuz hedeflere emin adımlarla yürüyoruz.

Kongreler, yenilenme, birlik ve beraberliğin artırılması amacıyla yapılıyor. Genel Başkanımız dünya mazlumlarının umudu olmuştur. Böyle büyük bir lider ile yol almaktan büyük gurur duyuyoruz. Teşkilat olarak üzerimize çok ağır yük aldık. Hayallerimiz, beklentilerimiz ve hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmamız için çok daha fazla çalışacağız, halkımızın içerisinde ve yanında olacağız." dedi.

Milletvekilleri ve Belediye Başkanları birlik ve beraberlik mesajları verirken, Ak Partinin içerde ve dışarda büyük mücadeleler verdiğinden bahsettiler.

AK Parti bu hafta sonu Çamardı ve Ulukışla İlçelerinde kongre yapacak.

Editör: TE Bilişim