Bu Haberimiz  SPONSORLU yayındır. 

 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Mart 2014 Pazartesi günü Niğde'ye geliyor. Borhaber.net olarak saat:13:00'daki Ak Parti Niğde Mitingini sitemizden Canlı olarak ve 
dakika dakika gelişmeleri izleyebilirsiniz...

Sitemizi Cep Telefonlarınızdan takip edebilmek için  Android uygulamasını Google Play'dan (Buradan) ücretsiz indirerek de izleyebilirsiniz. Ipohe uygulamamız ise çok yakında...




Güncelleme : 09.00  Saat 08.00 emniyet kuvvetleri görev aldı şehir merkezine araç girişi yasaklandı. bir polis helikopteri meydan üzerinde uçuş yapıyor. Geniş güvenlik önlemleri var.

Güncelleme : 10:25  Yavaş yavaş partililer alana gelmeye başladı...

Güncelleme 12:30 Başbakanın konuşma yapacağı stand haricinde alanın çeşitli yerlerinde 2 dev erkan var. Partilier alanı doldurdu. Arama noktalarından geçen partililere Türk Bayrağı Ak Parti bayrakları verilerek, gençlik kolları tarafından yönlendiriliyor. Kadınlar için ayrı bölüm oluşturulduğu görüldü. 

Güncelleme 12:43 Hayli fazla basın mensubu mitingi takip ediyor. Meydanda çalınan parti şarkıları ile miting alanını dolduran partililer coşturuluyor. Belediye'nin arkasında ve Hüdavant Hatun Türbesi yakınında ortaokul ve lise öğrencileri toplandı ve toplu halde miting alanına girdi. 

Güncelleme : 13:05  Niğde , İlçe, Belde Belediye Başkan Adayları tanıtılıyor. Alan büyük ölçüde doldu. 

Güncelleme : 13:20 Niğde Belediye Başkan Adayı Faruk Akdoğan alanda toplananlara hitap ediyor. 

Güncelleme: 14:00 Başbakan Erdoğan Niğdelilere hitap ediyor. Bu güne kadar yapılan Ak Parti mitingilerinin en kalabalık miting olduğu görüldü. 

MİTİNGDEN FOTOĞRAF VE VİDEO GÖRÜNTÜSÜ  BİRAZDAN....

ALTERNATİF LİNK İÇİN TIKLAYIN


Editör: TE Bilişim