2019 yılında yapılacak olan yerel seçim startının verilmesinin ardından Ak Parti Niğde İl Teşkilatı 31 Mart tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçim çalışmalarına başladı.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin; “ Cumhurbaşkanımıza bir söz verdik, gece gündüz çalışarak 2019 seçimlerinde başarılı bir şekilde gerçekleştirmek için ve bu nedenle yoğun bir tempoyla Ocak ayının başında başlayarak seçim çalışmalarımızı hem yerel hem genel anlamında devam ediyorduk. Erken bir seçimlere karşı karşıya kaldık ve 45 gün gibi kısa bir sürede seçimlere gidildi. Niğde'de büyük bir başarı elde ettiğimizi düşünüyorum. Niğde’den de iki vekilimizi Meclis'e gönderdik" dedi.

Yeni sistemin, yeni vekilleri ile Niğde’ye yeni yatırımlar ve yeni hizmetler için çalışacaklarını belirten Peşin, "tüm gücümüzü vererek, yeni yatırım ve hizmetleri Niğde’ye kazandırmak istiyoruz. Yatırımların yeni sistemde daha hızlı bir şekilde işleyeceğini Cumhurbaşkanımız hep anlatıyor ve şu an bakanlıklarda çalışmalar var, bakanlıklar birleşiyor, müsteşarlıklar kalktı, bakan yardımcılarımızın sayısı arttı, genel müdürlüklerde değişiklikler oluyor ve bu hazırlıklar bitmek üzere, artık yoğun bir çalışma temposuna girilecek. Cumhurbaşkanımız tarafından 100 günlük bir eylem planı açıklandı ve bu 100 günde yoğun bir çalışma gerçekleştireceğiz, bu 100 günlük çalışma içinde özellikle Niğde milletvekillerimizin aracılığıyla katkı koymaya Hükümetimiz adına sağlayacağız. Bu süreçte bir seçim bitiyor, başka bir seçim heyecanı ertesi gün başlıyor. Bunlar genel merkezimizin bizlere verdiği talimatlar doğrultusunda devam ediyoruz, yerel seçime yönelik çalışmalarımıza esnafımızla buluşarak, vatandaşımızla konuşarak başladık” dedi.

24 Haziran seçimlerinde seçim kampanyaları kapsamında vatandaşlara her daim sahada olacaklarının sözünü verdiklerini dile getiren Peşin; “24 Haziran seçimlerini geride bıraktık. Seçimlerden sonrada söz verdiğimiz gibi hep sahalarda olmaya devam ettik. Şimdi yerel seçimlerde yaklaşıyor. Bizim sahada olmamız sadece seçimlerden seçimlere değil parti olarak prensibimiz.... Biz siyaseti insan odaklı yapıyoruz. Her şeyden önemlisi bütün hizmetlerimizin merkezinde insan vardır, kardeşlerimiz vardır.  Bu nedenle de biz 17 yıldır dimdik ayakta kalabildik ve bunca sıkıntıya rağmen, tiyatroya rağmen, milletimize, devletimize yaptıkları saldırılara karşı ayakta durabilmemizin ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a olan teveccühün sürekli bir şekilde artmasına rağmen iktidara olmamıza rağmen partimize olan güvenin hala yaparsa ‘AK Parti Yapar' algısının devam etmesinin sebebi de buradan kaynaklanmaktadır.  Bundan sonraki süreçte de yerel seçimlerden sonra da olsa yerel seçim öncesi de olsa bizler kardeşlerimizle beraber olmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak saha da halkla iç içe olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.
 
Editör: TE Bilişim