Ak Parti Milletvekilleri Alpaslan Kavaklıoğlu ve Erdoğan Özegen mazbatasını aldı. 

Niğde'de 3 milletvekilinden 2'sini alan AK Parti Milletvekilleri Mazbata için Niğde adliyesine gelerek mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Birol Küçük’ün elinden aldı.

Adliye çıkışında açıklamalarda bulunan Milletvekili Kavaklıoğlu: “Öncelikle Niğdeli hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Değişik bir seçim süreci yaşadık. 7 Haziran seçiminden sonra erken seçim kararıyla bir seçim yaptık. Milletimizin teveccühü ile muhteşem bir sonuç aldık. Parti olarak 3 sıfır çıkarmayı hedeflemiştik. Onu başaramadık ama aynı zamanda bir rekor kırdık. Çok güzel bir oy aldık. Bize oy vermeyen insanlarda var. Biz onlarında vekiliyiz. Çok zor bir seçim süreci yaşadık. Kaza bela olmadı. Bundan mutluyuz halkımızda mutlu. Önümüzde güzel günler bizi bekliyor. Hem Niğde’mizin hem de ülkemizin önü açıldı. Milletimize teşekkür ediyoruz. Milli idareye teşekkür ediyoruz. Türkiye’nin geleceğine el koydular ve Türkiye'nin önünü açtılar” diye konuştu.

Milletvekili Erdoğan Özegen de yaptığı açıklamada: “Demokrasinin güzel tezahürünü bugün burada arkadaşlarımızla birlikte yaşıyoruz. Ben tüm Niğdeli hemşerilerimize seçim süresince göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Kampanyamız boyunca bize özverili bir şekilde katlanan tüm hemşerilerimize haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Belki istemeyerek te olsa kırdığımız üzdüğümüz hemşerilerimiz olabilir ama seçim kampanyasını biz özellikle çok itina ve dikkatli yaptık.

Çevreye insanlara, insan yaşamına saygıyı en üst seviyeye çıkarak bir kampanya yaptık. Buda hemşerimiz tarafından fark edildi. Türkiye hedeflerine emin adımlarla yürüyor. Bu başarını sahibi bu kararın sahibi yüce Türk milletidir. Niğde’de de Niğdeli hemşerilerimizdir. Ülkemiz için milletimiz hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim