Ak Parti Kadın Kolları Niğde İl Başkanı Emine Atıcı oldu. Ak Parti, Kadın Kolları Niğde İl Başkanını parti il binasında düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna tanıttı.  
Ak Parti Niğde Milletvekili Muharrem Selamoğlu, İl Başkanı Muzaffer Şahiner, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Erdoğan ve partililerin katıldığı programda, Ak Parti İl Başkanlığı tarafından Kadın Kolları Genel Merkezi’ne sunulan 3 isim arasından Kadın Kolları Niğde İl Başkanlığı görevinin Emine Atıcı’ya verildiği açıklandı.
    Kadın Kolları İl Başkanlığına başarılar dileyen Milletvekili Muharrem Selamoğlu,“Geçtiğimiz hafta içerisinde İl Başkanımız 3 bayan kardeşimiz için İl Kadın Kolları atamasının yapılması amacıyla Kadın Kolları Genel Başkanımız Fatma Şahin Hanımla görüştüler. Bunun sonucunda da Gülsüm Temur, Aslı Erem ve Emine Atıcı kardeşimiz aday adayı olarak Genel Merkeze bildirildi. Yapılan istişare sonucunda Emine Atıcı kardeşimiz Ak Parti Kadın Kolları İl Başkanı oldu” dedi.
     Yaklaşılan seçimlere ana kademe ve Kadın Kolları olarak hızla çalışmaya başlayacaklarını dile getiren Selamoğlu, “ Daha önce söylemiş olduğumuz gibi 2011 Haziranında yapılacak olan seçimlerde Niğde’den 3-0 gibi bir sonucu alarak Ak Parti’nin zaferini bu kadrolarla ilan edeceğiz” dedi. Kadın Kolları İl Başkanı olarak atanmaktan mutlu olduğunu dile getiren Atıcı, “Niğde halkımız ve partimiz için durmak yok devam” diye konuştu.
 Haber Kaynak: Yeni Yıldız Gazetesi
Editör: TE Bilişim