Donanımlı bir yönetim kurulu oluşturulduğunu dile getiren Emrah Özdemir ‘’ekibime güveniyorum’’ dedi.

 

Ak Parti İl Yönetim Kurulu listesinin 01 Ekim 2013 tarihinde Ak Parti Genel Merkezi tarafından onaylanmasının ardından çalışmalarına başladı.

İlk çalışma toplantısını 08 Ekim Pazartesi günü yapan Ak Parti İl Yönetim Kurulunda Yürütmede görev alacak isimler belirlendi.

İl Yürütme Kurulu, İl Başkanı Emrah Özdemir tarafından açıklandıktan sonra birim çalışmaları da başladı.

Yürütme Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

İl Başkanı: Emrah ÖZDEMİR

Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı: Mevlüt ŞAHİN

Teşkilat Başkanı : Nurettin VURAL

Seçim İşleri Başkanı : İbrahim Abidin ÖZKAN

Tanıtım ve Medya Başkanı : Can DEMİRYEL

Dış İlişkiler Başkanı : Ahmet GÜNEY

Sosyal İşler Başkanı : Esin UZUN

Yerel Yönetimler Başkanı: Orhan ÖZBEK

Ekonomik İşler Başkanı : Ali Dede TEKİN

Halkla İlişkiler Başkanı : Nesrin TENGİROĞLU

Mali İşler Başkanı : Sedat ÇAĞLAR

Arge Başkanı : Sebahattin ECEMİŞ

İl Sekreteri : Remzi BAHAR

 

İl Yürütme Kurulunun oluşmasıyla birlikte çalışmalarına hız kazandıran Ak Parti, Yönetim olarak kurum ziyaretlerinde bulundu.

İlk olarak Niğde Valisi Necmeddin Kılıç, ardından Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Erdal Koçyiğit ve Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ makamında ziyaret edildi. Bor Belediye Başkan’ı Sıtkı Erat ve Bor Kaymakamı Abdullah Küçük’ü de makamında ziyaret eden Ak Parti İl Yönetim Kurulu hem tanışma hem de kurumlarla bilgi alışverişinde bulundular.

İl Başkanı Emrah Özdemir ziyaretlerde şunları dile getirdi; ‘’Niğde’de Ak Parti’yi en iyi temsil edebilmek için, Ak Parti’nin 2023 hedefine ulaşmasında ve Niğde’nin kalkınmasında önemli çalışmalara imza atmak için yeni ekibimizle çalışmalarımıza başladık. Amacımız Niğde’mizin yatırımlar noktasında en iyi hizmetleri almasını sağlamak ve kalkınan, yaşanabilir bir Niğde olmasında çaba sarfetmektir. Yönetimimizde görev alan arkadaşlarımızla birlikte bunu başaracağımıza inanıyor ve ekibime güveniyorum. Yaklaşan yerel seçimlerle birlikte Niğdemizin Ak Belediyecilik hizmetlerinden istifade etmesine devam etmesi için daha yoğun bir çalışma temposu bizleri bekliyor’’ dedi.

Yeni yönetimin birikimli ve donanımlı bir ekipten oluştuğunu söyleyen kurum yetkilileri Teşkilata görevlerinde başarılar dilediler.
















Editör: TE Bilişim