AK Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin devam eden kongrelere hakkında değerlendirmelerde bulunarak Cumhurbaşkanının talimatları ile tahmini olarak Ekim ayı ile Şubat ayının sonunda il kongrelerinin tamamlanacağını söyledi.

Kongreler hakkında değerlendirmelerde bulunan AK Parti Niğde il başkanı Mahmut Peşin, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Mart ayından önce başlatmış olduğumuz ilçe kongrelerimiz ile Altunhisar, Çiftlik ilçe kongrelerimizi tamamladık. Çamardı ve Ulukışla ilçe kongrelerimizi yapacağımız gün Bakanlığımızın aldığı kararla pandemi sebebiyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Ağustos ayı itibari ile il kongrelerimize başladık. Çamardı ve Ulukışla kongremizi gerçekleştirdik. Geçen hafta Pazar günü ise merkez ilçe kongremizi büyük bir coşku ile gerçekleştirdik. 18 Ekim tarihinde de Bor İlçemizin kongresini gerçekleştirerek ilçe kongrelerimizi gerçekleştirmiş olacağız. Bu ilçe kongrelerimizde sadece delegelerimizi davet ediyoruz. Maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat ederek kongrelerimizi gerçekleştiriyoruz.” dedi.

YIL SONUNDA 51 BİN ÜYE HEDEFLİYORUZ

Cumhurbaşkanımızın talimatları ile tahmini olarak ekim ayının sonu ile şubat ayının sonunda il kongrelerini tamamlayacaklarını belirten Başkan Peşin, “Mart ayının sonunda da partimizin büyük kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongreler partilerin murakebe ve muhasebe dönemleridir. Taze kanları halkamıza katarak, coşkuyu, heyecanı artırarak yeni arkadaşlarımız ile bayrağı en üst düzeye taşımak üzere yapılan kongrelerdir. Kongrelerde yeni görev alan arkadaşlarımızın yükleri tabi ki çok ağır. Yeni teşkilatımız, yeni görev alan arkadaşlarımız 2023 seçimlerin omuzlayacaklar. Buna gayret edecekler. Köy köy, mahalle mahalle, belde belde, ilçe ilçe ve kapı kapı gezerek gönül seferberliğimizde AK Partinin ve Cumhur ittifakının almış olduğu oy oranlarını daha da yükselterek 2023’de zaferle çıkmamızı sağlayacak olan yeni kadroları kurduk. 1071 yeni üyemizi partimize ve kadromuza kazandırmış olduk. Yeni gençlik kollarımıza atama oldu ve başkanımız kadrosunu kurdu. Bu ekibimiz köy köy gezmeye başladılar. Kongrelerimiz tamamlanmasının ardından gençlik kollarımızın ve kadın kollarımızın da kongresini gerçekleştireceğiz. Bizim hedefimiz yıl sonu itibari ile 51 bin üye hedefine ulaşmak için gayret ediyoruz. Bu kongre telaşlarımız bittikten sonrada daha çok üye kaydı üzerinden yoğun çaba sarf etme gayretlerimiz olacak. “ diye konuştu.

GELDİK YOKTUNUZ!

Geçtiğimiz günlerde Saadet partili gençlerin Ak Nokta gelerek “Geldik yoktunuz” yazısı ile fotoğraf paylaşımları ile ilgili düşüncelerini de açıklayan Peşin, “ Biz ilçelerimizde, ilimizde vatandaşlardan özellikle pandemi nedeniyle kapalı ortamlara çok girmemeleri için en ulaşılabilir alanlara AK Nokta dediğimiz üye yapabileceğimiz, vatandaşlarımızın sorunlarını bu alanlarda nöbet tutan il başkanı olarak ben Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız ve yardımcılarının nöbetleşe durduğumuz vatandaşın istek ve arzularını dinlediğimiz AK noktalar oluşturduk. Tabi Gençlik kollarımızda bir AK Nokta oluşturdu. Bu AK Nokta bir Pazar günü Gençlik kollarımızın başka bir faaliyetinin olduğu alanda saadet partili arkadaşlarımız alana gelerek güzel bir siyasi bir söylem olmuş. Ben Saadet Partili gençlerimizi de kutluyorum. Onları da sahada görmek siyasetin ve demokrasinin güzelliğidir. Yeni bir heyecana sebep oldular.” Şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim