Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker , Ak Partili Belediyeleri ziyaretine devam etti.
İlyas Şeker’le birlikte  Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Merkez İlçe Başkanı Ömer Kılıç bu ziyaretleri gerçekleştirdi.

Geçtiğimiz hafta Bor ve Altunhisar ilçe ve bağlı beldeleri ziyaret eden Şeker, dün Çiftlik İlçe Belediye Başkanı Serkan Güzel, Hacıabdullah Belediye Başkanı Ahmet Takyan, Kiledere Belediye Başkanı Selami Yılmaz ve Alay Belediye Başkanı Tevfik Özbek’le görüştüler.

Ak Parti Niğde İl Başkanı Mahmut Peşin, Belediye ziyaretleri hakkında şu açıklamalarda bulundu; ‘’Bizler ilçe ve belde belediye başkanlarımızı ziyaret ederek yaptıkları hizmetler ve yapacakları hakkında bilgi alıyoruz. Ak Parti Belediyeleri olarak vatandaşlarımıza ve bulunduğumuz bölgeye en iyi hizmeti götürme gayretindeyiz. Seçim zamanlarında ne tür vaatlerde bulunduk, bunun ne kadarını gerçekleştirebildik, 2019 seçimlerine kadar bu vaatleri yerine getirebilmek için ne tür çalışmalar yapmamız gerekiyor gibi konularda istişarelerde bulunuyoruz’’ dedi.

İlyas Şeker yaptıkları ziyaretler hakkında şunları söyledi; ‘’Genel Merkezimizin çalışması Niğde değil tüm Türkiye’de Ak Parti Belediyeleri üzerinde devam ediyor. Yapılan hizmetlerin değerlendirmesini yapıyoruz. Halkımıza daha iyi hizmeti nasıl götürebiliriz, eksik projelerimiz var mı, şayet varsa bunların çözümü konusunda neler yapabiliriz diye istişareler yapıyoruz. 2019 seçimlerine kadar belediyelerimizin yapması gereken hizmetlerin tamamlanması için Genel Merkezle koordineli bir çalışma yürütüyoruz. Tüm belediye başkanlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum’’ dedi.


 
 
Editör: TE Bilişim