Ak Parti Niğde Milletvekilleri seçim çalışmalarına dün Çiftlik ve Ulukışla ilçe ziyareti ile devam etti. Çiftlik’te Pazar esnafı ve vatandaşlarla sohbet eden milletvekillerine  büyük bir ilgi vardı.

 

33 belde ve köy ziyaretinde bulunan milletvekili adayları; Çiftlik, Kitreli, Mahmutlu, Şeyhler, Kula, Asmasız, Sultanpınar,  Azatlı, Çınarlı, Murtaza, Hacıabdullah, Yıldıztepe, Kömürcü, Bağlama, Tırhan, Hasaköy, Gölcük, Ağacaşar, Kiledere, Alay, Ulukışla, Beyağıl, Porsuk, İlhan, Gümüş, Hasangazi, Tekneçukur, Kökşkönü, Tabaklı, Kozluca, Çanakçı, Koçak, Çiftehan halkıyla buluştu.

 

Alpaslan Kavaklıoğlu, Erdoğan Özegen, Yaşar Ataç Niğde’yi karış karış geziyor.

 

Türkiye’nin önemli bir süreçten geçtiğini vurgulayan Ak Parti Milletvekilleri Kavaklıoğlu, Özegen ve 3.sıra adayı Ataç 1 Kasım genel seçimlerinin çok çok önemli olduğunun altını çizdiler.

 

Son zamanlarda yaşanan terör olayları, Ankara’da yaşanan menfur terör saldırısı hep ülkemizin huzuruna, birlikteliğine, büyümesine engel olmak içindir. Halkımızın bu oyunlara gelmemesi, istikrarlı bir ülkenin önünü engellemeye çalışanlara asla izin verilmemesini sizlerden talep ediyoruz.

 

Önümüzdeki seçimlerin öneminin bilincini tabana yayarak bu seçimin normal bir seçim olmadığının Türkiye’nin, ülkemizin geleceğinin oylanacağı  bir seçim olduğunu ifade eden Milletvekilleri, seçim çalışmalarını köy köye gezerek sürdürüyorlar.

 

TEK BAŞINIZA İKTİDARA GETİRECEĞİZ

 

Alpaslan Kavaklıoğlu Melendiz’de patates sökümü yapan çiftçilerin yanına uğradı ve hasadın bereketli olması dileğinde bulundu. Vatandaşların ‘’Allah’ın izni ile sizi yine tek başınıza iktidara getireceğiz’’ sözleri dikkat çekti.

 

 

Editör: TE Bilişim