AK Parti Niğde Milletvekili Aday Adayı Ahmet Özmen, Niğde’nin tarım ve hayvancılıkta, kültür ve turizmde, sosyal hizmetlerde, eğitim ve sağlıkta, ticaret ve sanayideki ihtiyaç ve beklentilerini bilerek; ulaşım ve yer altı zenginliği potansiyellerini tanıyarak, bu ihtiyaç ve beklentileri gidermek ve İlimizi TBMM’de en iyi şekilde temsil etmek için aday olduğunu belirtti.

 AK Parti Niğde Milletvekili aday adaylarından Ahmet Özmen, dün kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi. Özmen, Türkiye’nin AK Parti iktidarı döneminde hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşamakta olduğunu söyledi.

Son dönemde yaşananların bazılarının söylediği gibi eksen kayması değil, Türkiye’nin kendi ana eksenine dönmesi olduğuna işaret eden Ahmet Özmen, tarihi misyonu itibarıyla büyük ve merkezi bir ülke olmanın gereği olarak aktif ve çok boyutlu dış politikasını sürdürdüğünü, tarihsel misyonundan kaçmayarak bölgesinde ve dünyada tayin edici bir rol üstlenmeye devam ettiğini vurguladı.

Bu çerçevede AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin kendi milli eksenine dönüş hareketine liderlik yaptığına değinen Milletvekili aday adayı Ahmet Özmen, genel manada Türk insanının hasreti olan refah, özgürlük, daha fazla demokrasi, ekonomik kalkınmışlık, milli birlik ve kardeşlik politikalarının uygulanmasında Başbakan Erdoğan’ın yanında yer almak, yoğun çalışma temposuna ayak uydurmak amacıyla aday olduğunun altını çizdi.

Ahmet Özmen; “Özelde de Niğde’nin tarım ve hayvancılıkta, kültür ve turizmde, sosyal hizmetlerde, eğitim ve sağlıkta, ticaret ve sanayideki ihtiyaç ve beklentilerini bilerek; ulaşım ve yeraltı zenginliği potansiyellerini tanıyarak, bu ihtiyaç ve beklentileri gidermek ve İlimizi TBMM’de en iyi şekilde temsil etmek için aday oldum” diye konuştu.

Bu vesile ile sonuç ne olursa olsun, Teşkilatından ve halkımızdan kopmayacağına işaret eden Özmen; “Her daim irtibat halinde olacağımı beyan ediyor, siz değerli hemşehrilerimin desteklerini bekliyorum” dedi.

AHMET ÖZMEN KİMDİR?
 
1 Mayıs 1973 tarihinde Niğde'nin Çamardı İlçesi Burç Kasabasında doğdum. İlk ve Orta Öğrenimimi Burç Kasabasında, liseyi Niğde Ticaret Lisesinde tamamlayıp 1996 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme Bölümünden mezun oldum. 1997 yılında vatani görevimi tamamladım. 5 Nisan 2000 tarihinde Mali Müşavirlik Sınavını kazanarak, Niğde İl Merkezinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Ofisimi açtım. Halen Yeni Çarşı İş Merkezi C/Blok Kat: 2 No: 206 adresindeki kendi ofisimde mesleğimi icra etmekteyim.
 
Aynı zamanda Niğde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Danışma Meclisinde Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktayım ve TÜMSİAD üyesiyim.
  
29 Mart 2009 Mahalli Seçimlerine Partimin başarısı için tüm çalışmalara katıldım. 9 Mayıs 2009 tarihinde yapılan AK Parti İl Kongresinde İl Yönetim Kurulu üyeliğine seçildim. Yapılan görev bölümünde İl Başkan Yardımcılığına getirildim. Bu süre içerisinde Partimin tüm çalışmalarına katkı sağladım. Milletvekili Aday Adaylığı için 3 Ocak 2011 tarihinde Partideki görevimden istifa ettim.
Evli ve 3 çocuk babasıyım.


Editör: TE Bilişim