Niğde Merkez Şehitler Mahallesine Aile Sağlığı Merkezi yaptırmak için müracaat eden Hayırsever Ahmet Artıran ve Vali Yılmaz Şimşek arasında imza protokolü düzenlendi.

Şehitler Mahallesinde 446 metrekare alan üzerine yapılacak olan binanın 2 katının Aile Sağlığı Merkezi olarak yaptırılması ve Sağlık Bakanlığına devredilmesini içeren imza protokolü töreninde konuşan Vali Yılmaz Şimşek, Babası Emin Yaşar Artıran adını taşıyacak olan Aile Sağlığı Merkezi yaptıracak Hayırsever Ahmet Artıran’ı örnek davranışından dolayı tebrik etti.

Şehitler Mahallesinde bir sağlık merkezine ihtiyaç olduğuna dikkat çeken Vali Şimşek, hayırsever vatandaşlarımızın bu tür hizmetlerde yanımızda olması bizlerin çalışma azmini, heyecanını arttırıyor. Bu davranışlarından dolayı Hayırsever Ahmet Beye ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
İl Sağlık Müdürü Dr. Ertan Değirmencioğlu’nun da hazır bulunduğu protokol sonrası Hayırsever Ahmet Artıran ise konuşmasında yapılacak Aile Sağlığı Merkezinin 12 ayda bitirilmesinin planlandığını ifade etti.

İl Sağlık Müdürü Ertan Değirmencioğlu'nun da katıldığı törende, merkezin yapımı, devri ve isimlendirilmesine ilişkin protokol taraflarca imza altına alındı.
 
 
Editör: TE Bilişim