23 Mayıs Cumartesi günü Bor Çağrı Süpermarket’te ve 25 Mayıs Pazar günü Merkez Pazartesi Pazarı’nda bebekleri ücretsiz muayene edecek olan Prima Mobil Klinik, anneleri de bebek sağlığı konusunda bilinçlendirecek.

P&G’nin lider çocuk bezi markası Prima, Türkiye’de sağlıklı ve mutlu bebeklerin yetişmesine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda bebek sağlığının yanı sıra, annelerin de bilinçlenmesini hedefleyen Prima Mobil Klinik Projesi, 23-25 Mayıs’ta Niğde’deki anneler ve bebekleriyle buluşuyor. Projeyle, bebekler doktor gözetiminde ücretsiz kontrolden geçerken, anneler de bebeklerinin sağlığı, uyku düzeni ve beslenmesi konusunda bilgi alacak.


Prima Mobil Klinik, Niğde etabı kapsamında 23 Mayıs Cumartesi günü Bor Çağrı Süpermarket’te ve 25 Mayıs Pazar günü ise Merkez Pazartesi Pazarı’nda 10.00-17.00 saatleri arasında bebekleri ücretsiz muayene edecek.

Mobil Klinik 20’den fazla ilde yüz binlerce aile ile buluşuyor

2013’ten günümüze 7 il ve 35 noktada (Erzurum, Diyarbakır, Mardin, Batman, Gaziantep, Adana ve Mersin) 64.000 anneye ulaşan Prima Mobil Klinik Projesi, 2015 yılında genişlettiği faaliyet alanıyla 20’den fazla ilde yüzlerce farklı noktaya ulaşacak. Proje ile yüz binden fazla bebek ve anneye sağlık hizmeti sunulması hedefleniyor. Niğde’de anne ve bebeklerle buluşacak olan Mobil Klinik’in bir sonraki durağı ise Aksaray olacak.



Editör: TE Bilişim