Niğde Belediyesi Ulaşım Hizmetleri ile Park Bahçeler müdürlüğünün yaptığı ortak çalışma ile otobüs durakları modern ve konforlu hale getirilirken havaların ısınmasıyla birlikte sivrisinek ve pis kokuların önüne geçebilmek amacıyla da ilaçlama çalışmalarına başladı.

 Niğde Belediye Başkanlığı Niğde İnönü mahallesinde eski ve kullanışsız durakları modern duraklar ile değiştirirken, durak olmayan yerlere yenilerini yerleştirme çalışmalarının yanı sıra mahallede ki loğar kapakları başta olmak üzere sivrisineklere karşıda ilaçlama çalışmalarına hız verdi.

İnönü Mahallesi Muhtarı Lütfi Sayar ‘ Mahalledeki otobüs duraklarının gerçekten yıprandığını belediyemiz tarafından durakların korunaklı hale getirilerek modern ve kullanışlı olması amaçlanıyor. Çalışmalar kapsamında otobüs durağı olmayan mahallelimizde yeni duraklar yapılırken eski ve atıl durumda olan duraklar kaldırılarak yerlerine yeni tek tip modern duraklar kuruluyor. Mahallenin büyüklüğü ve ihtiyacı doğrultusunda belirlenen sayıda kurulan duraklar, mahalle sakinlerinin talepleri de dikkate alınarak otobüs güzergâhlarına göre yerleştiriliyor. Niğde belediye başkanımızın mahallemizde yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum ‘dedi.
 

 
Editör: TE Bilişim