Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan ve teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sinan Kuluöztürk Niğde'yi ziyaret ettiler.  

Memur Sen Konfederasyonuna bağlı Sağlık Sen Genel Başkanı  Mahmut Faruk Doğan, Yardımcısı Sinan Kuluöztürk beraberinde Niğde Şube Başkanı Ebuzer Doğan ile birlikte  Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu'yu,  İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Öğr. Üyesi Doğan Bahadır İnan'ı,  Ömer Halisdemir Üniversitesi Niğde Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya'yı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Umut Zeybek’i ziyaret edip sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımızın sorunlarını iletip istişarelerde bulundular.


Heyet, Sağlık Sen Niğde Şubesi Başkanı Ebuzer Doğan'ın  düzenlemiş olduğu teşkilat toplantısına katılan Genel Başkan Mahmut Faruk Doğan,  Sağlık Sen Niğde şubesi  yönetim kurulu iş yeri temsilcileri  ilçe başkanları gençlik kolları ve kadın kollarının katıldığı toplantıda sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Niğde’de eczanelerin açılış ve kapanış saatleri değişti! Niğde’de eczanelerin açılış ve kapanış saatleri değişti!

Mahmut Faruk Doğan Sağlık Sen'in  kurucu genel başkanı merhum Mehmet Akif İnan'ın çizgisinde hizmet sendikacılığı yaptığını yapmaya devam edeceğini söyledi. Göreve geldikleri süre içerisinde 6 ay gibi Kısa bir dönemde hizmet sendikacılığı adına yaptıkları çalışmaları şu şekilde sıraladı.
- ilk icraat olarak Ankara da 190 yataklı Sağlık-Sen otel üyelerimizin hizmetine sunuldu.
- üyelerimizin ücretsiz yararlanacağı İngilizce dil kursu 
-üyelerimizin çocukları için ücretsiz AYT- TYT kursu açıldı. 
-Ankara'ya gelen üyelerimizin  özellikle hastanelere tedaviye gelen üyelerimizin yakınları için Sağlık-Sen Taxi uygulamasını hayata geçirdik. Çok yakında ise Planlanan ve Projelendirilen birçok yeni uygulamayı hayata geçireceğiz" dedi. 

Editör: Selim GÖKEL