Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi öğrencisi Aysel Özkan, Avrupa Halter Şampiyonası'nda bronz madalya alırken, yine aynı fakülte öğrencilerinden Şevval Özdoğan ve Dilek Öztürk'ün de yer aldığı Üniversiteler Türk Kros Milli Takımı Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası'nda gümüş madalya alma başarısı elde etti. 

Öğrencilere gerek bilimsel alanda gerek spor alanında verdiği desteklerle her arenada başarıdan başarıya koşan Üniversite, öğrencilerin bu destekler sayesinde uluslararası düzeyde elde ettiği başarısıyla bir kez daha gururlandı.

Üniversite Avrupa Halter Şampiyonası'nda Bronz Madalya

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü 4. Sınıf öğrencisi Aysel Özkan Bulgaristan Sofya'da gerçekleştirilen Büyükler Avrupa Halter Şampiyonası’nda koparma hareketinde 98 kg kaldırarak Avrupa’da bronz madalya kazandı.

Niğde'de,  İşte Başkan, İşte Şampiyon Sloganları Niğde'de, İşte Başkan, İşte Şampiyon Sloganları

Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası'nda Gümüş Madalya

Umman'ın Muscat şehrinde bu yıl 23'üncüsü düzenlenen ve 22 ülke milli takımının katıldığı Dünya Üniversiteler Kros Şampiyonası'nda, Üniversiteler Türk Kros Milli Takımı üç kilometre kısa parkurda ikincilik elde ederek gümüş madalya almaya hak kazandı. Üniversite Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Şevval Özdoğan ve Dilek Öztürk'ün de yer aldığı Üniversiteler Türk Kros Milli Takımı gümüş madalya alarak ülkemizi gururlandırdı. 

Rektörden Öğrencilere Tebrik

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, elde ettikleri başarılarla ülkemizi ve üniversitemizi gururlandıran öğrencilerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Rektör Uslu ayrıca her alanda başarıdan başarıya koşan Üniversitemizde öğrencilerimizin her platformda yeni başarılara imza atması için tüm desteklerin verilmeye devam edeceğini belirtti.

Editör: Selim GÖKEL