Niğde protokolü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ziyaret ederek, Niğde’ye yapılması planlanan enerji yatırımları hakkında bilgi verdiler.  

Niğde Valisi Cahit Çelik, AK Parti Niğde Milletvekili Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Ak Parti Niğde İl Başkanı Mustafa Özdemir, Niğde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Katırcıoğlu Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı makamında ziyaret ettiler.  

ENERJİ YATIRIMLARINI ARZ ETTİK  

Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada, “Milletvekillerimiz, Belediye Başkanımız, Ticaret Sanayi Odası Başkanımız ve AK Parti İl Başkanımızla birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek; İlimizde devam eden ve yapılması planlanan enerji yatırımları hakkında bilgi arz ettik. İlimiz Niğde’ye gösterdiği yakın ilgi ve alakalarından dolayı Sayın Bakanımıza şükranlarımı sunuyorum.” denildi. 

Et ve Süt Kurumu Ete % 25, Çiğ Süte % 8,5 Zam Yaptı Et ve Süt Kurumu Ete % 25, Çiğ Süte % 8,5 Zam Yaptı

MİLLETVEKİL İNCE’DEN BAKANA TEŞEKKÜR 

MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, “Niğde heyeti olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar’ı ziyaret ettik. Niğde'mizdeki enerji yatırımları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Sayın bakanımıza göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür ederiz.” açıklamalarında bulundu. 

Editör: Selim GÖKEL