Niğde Belediyesi’nin bağlı olduğu AKP Yanlısı Hak-İş Konfederasyonuna bağlı  Hizmet İş Sendika Başkanından işçilere afiş asma ve arabalarını giydirme baskısı.

AKP’ye yakınlığı ile bilinen Hizmet İş Sendikası Niğde İl Başkanı Kadir Yenel’in işçilerin evlerine afiş asmaları konusundaki telefon mesajına İYİ Parti Niğde İl Başkanı Avukat Hakan Tereci’den sert tepki geldi.

AKP’ YANDAŞI SENDİKA BAŞKANINDAN EVLERİNİZE AFİŞ ASIN BASKISI

İYİ Parti Niğde İl Başkanı Hakan Tereci yaptığı açıklamada; “Niğde Belediyesi işçilerinin bağlı olduğu  Hizmet İş Sendikası Başkanı Kadir Yenel, belediye işçilerine talihsiz bir mesaj atmıştır. Bütün işçilerin telefonuna atılan mesajda ; Seçim çalışmaları kapsamında işçilerin evlerinin balkonu ve dış duvarları müsait olanların istenilen boyutta afiş asmaları, araçlarını giydirmeleri konusunda kendisi ile irtibata geçilmesini istedi” bu ve benzeri bir çok olaya şahit oluyoruz.

Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi Dün Tartıştılar... Bugün Ömer Kılıç Vilayetler Birliği Temsilcisi Seçildi

İŞÇİNİN HAKKINI KORUYAMAYAN KADİR YENEL İSTİFA ETSİN

İYİ Partimizin her geçen gün yükselişinden rahatsız olanlar adeta bütün tuşlara basar hale geldiler.  Belediyenin bütün imkanlarını sınırsızca kul hakkı gözetmeden sınırsızca kullananlar, Yüce Milletimizin kadim ve daim devletimizin bütün imkanlarını futursuzca kullananlar ne yazık ki emeği ile geçinen, evine ekmek götürme derdinden başka bir hesabı olmayan işçi ve memur kardeşlerimize baskı, mobing uyguluyorlar. Sendika Başkanlığını layıkı ile yapamayan, Akp’nin payandası olmuş bir sendika başkanı işçilerin hakkını mı koruyacak?  Belediye işçilerinin hakkını, hukukunu koruyamayan sözde sendika başkanı  Kadir Yenel’i istifa etmesini istiyoruz” dedi.

SİYASETE HEVESLİ OLAN MEYDANA ÇIKACAK

İYİ Parti İl Başkanı Avukat Hakan Tereci açıklamasının devamında; Bizler İYİ Parti olarak adil bir seçim istiyoruz. Siyasetçi siyasetini yapacak, işçi işçiliğini, sendikacı da sendikacılığını yapacak. Siyasete hevesli olanda meydana çıkacak, halkımızın oyuna mazhar olacak, elindeki sendika yetkilerini gariban işçi üzerinde kullanmayacak. İşçiler ve memurlar arasında ayrım yapmayacak, sözleşmelerini ona göre imzalayacak.

İşçi kardeşlerimizle görüşmelerimizden biliyoruz, rahat olsunlar İYİ Parti Belediyeciliğine sayılı günler kaldı” diyerek sözlerini tamamladı.

Whatsapp Image 2024 02 29 At 23.27.36

U M Zh P X72 400X400

Editör: Selim GÖKEL