Niğde Belediyesi Çocuk Tiyatrosu, 28 Eylül Perşembe günü perdelerini aralıyor. Çocuk Tiyatro Ekibi, Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde 6 skeçten oluşan komedi türü oyunu, ücretsiz olarak sunacak.

 

GÜNLÜK HAYATTA YAŞANAN KOMİK OLAYLAR…

Niğde Belediyesi Çocuk Tiyatro Ekibinin sunacağı oyun, günlük hayatta yaşanan komik olaylar ve bu olayların kahramanları olan komik karakterleri içeriyor.

Tiyatro severleri hem güldürüp hem de düşündürmeyi amaçlayan oyun için uzun süredir profesyonel bir ekiple çalışan Niğde Belediyesi Çocuk Tiyatro Ekibi, daha önce sahnelediği oyunlarda sahne performanslarıyla izleyicilerden tam not almıştı.

NİĞDE, KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ OLACAK

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, tiyatronun toplumun tüm kesimleri için önemli olduğunu ancak okul çağındaki çocukların yaşamlarındaki öneminin çok daha fazla olduğunu belirtti.

Dünyaca Ünlü Sanat Galerileri Artık Niğde’yi Tercih Ediliyor Dünyaca Ünlü Sanat Galerileri Artık Niğde’yi Tercih Ediliyor

Niğde Belediyesi olarak, sosyal, sanatsal ve kültürel etkinliklere ağırlık verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Niğde’mizi bir kültür ve sanat şehri haline getirmeyi amaçlıyoruz. Belediye bünyesinde kurduğumuz tiyatro ekibinde, çocuklarımıza da önemli bir yer ayırdık. Çocuk Tiyatrosu ekibimiz, sahneledikleri oyunlarıyla profesyonel tiyatrocuları aratmıyor. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” Dedi.

BAŞKAN ÖZDEMİR’DEN ÇOCUKLARA VE YETİŞKİNLERE DAVET

Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 28 Eylül Perşembe günü Niğde Belediyesi Kültür Merkezi Salonunda saat 19.00’da başlayacak olan gösteriye, çocuklarla birlikte yetişkinleri de davet etti.

Editör: Selim GÖKEL