İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'ne yönelik, "Bütün illerimizde, ilçelerimizde İYİ Parti'nin yetişkin, yetkin kadrolarıyla milletimizin karşısında olacağız. İYİ Parti milletimizin iki yumruk arasına sıkıştırıldığı bu dönemi elinin tersiyle iten ve milletimize yeni bir heyecan dalgası yaratacak üçüncü yolu açma sorumluluğunu üstlenmiştir” dedi.

MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili  Bor Belediyesine Anlamlı Teklif MHP'li Meclis Üyelerinden Ak Partili Bor Belediyesine Anlamlı Teklif

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Zorlu ve partinin ağır toplarının katıldığı, İYİ Parti Niğde genişletilmiş İl, ilçe başkanları toplantısında konuşan, başkan adayı Naim Erem iddialı açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Zorlu ve partinin ağır toplarının katıldığı, İYİ Parti Niğde genişletilmiş İl, ilçe başkanları toplantısında konuşan, Niğde Belediye Başkan Adayı Naim Erem iddialı açıklamalarda bulundu.

Niğde merkezde yer alan Grand Otelde yapılan toplantıya, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Zorlu, İYİ Parti Bölge Koordinatörü Aksaray Milletvekili Turan Yaldır, İYİ Parti 7.Bölge Teşkilat Koordinatörü Mümin Günler, İYİ Parti GİK Üyesi Ruziye Tali'nin katılımıyla basın toplantısı düzenlendi.

ZORLU: NAİM BAŞKAN İPİ GÖGÜSLEYECEK

Genişletilmiş il, ilçe toplantısı öncesi basın mensuplarına yönelik açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Kürşat Zorlu,

"Niğde bir öğrenci şehri bu anlamda çok büyük bir gelişme gösterdi.

Niğde'nin başta şehirleşme olmak üzere pek çok sorunu da var. Altyapı, üstyapı problemleri var. Ama artık şunu söyleyebilirim. Öğrenci arkadaşlarımızın da gözü kapalı oy verebilecek, onları tanıyabilecek, teknik kapasitesiyle bu şehri olduğundan çok daha ileriye götürebilecek bir adayımız var. Sizlerin zaten içerisinden gelen bir aday.

Adayımız Naim beyin 31 Mart akşamı ipi göğüsleyeceğine ve Niğde şehrine İYİ Parti amblemini dikeceğine yürekten inanıyorum." dedi.

EREM: HEP BİRLİKTE GELİYORUZ

İYİ Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Naim Erem, "Sayın başkan biz Niğde halkına söz veriyoruz. Niğde'yi en güzel şekilde idare edeceğiz. Niğdelinin başını öne eğdirmeyeceğiz. Niğde'yi Niğdelilerle birlikte idare edeceğiz. Çar çur israf etmeyeceğiz. Ben Niğde'nin çocuğuyum. 35 yıldır hem siyaset hem ticaret yapıyorum. Sivil Toplum Örgütlerinin her kademesinde elim taşın altında oldu.

100 yıllık bir aile geleneğim var hem siyasette hem ticarette. Niğde'yi birlikte yönetmek için, Niğde'yi hep beraber kalkındırmak için, Niğde'yi başarıya, geliştirmeye, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden kurtarmaya geliyoruz. Hep birlikte sizlerle geliyoruz.

Arkadaşlar size söz veriyorum, Bizlerle birlikte yürüdüğünüz için hiçbirinizin boynunu aşağıya eğdirmeyeceğim."

Basın açıklamalarının ardından genişletilmiş, il, ilçe toplantısı basına kapalı olarak devam etti.

Whatsapp Image 2024 01 10 At 15.38.19 (3)

Whatsapp Image 2024 01 10 At 15.38.19

418170469 1089191375731287 2559952345683523127 N

Whatsapp Image 2024 01 10 At 15.38.19 (1)

Editör: Selim GÖKEL