5cdffdd5-7c78-4685-b164-7085f8bf0d2a_4539ed586ede000b4ea6Niğde geneli ilçe teşkilatlarının kongrelerinin tamamlayan Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Teşkilatı 14’üncü olağan kongresi gerçekleştirildi. Mevcut Başkan Aytekin Tükenmez’in tek liste ile aday olduğu kongre Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 

Mevcut Başkan Aytekin Tükenmez’in tek liste ile aday olduğu kongre Niğde Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. 
MHP Niğde İl Kongresine MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, MHP Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Etem Sedef, MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, MHP Merkez İlçe Başkanı Abidin Koyuncu, teşkilat mensupları, siyasi parti temsilcileri, MHP’li ilçe ve belde belediye başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri, ilçe başkanları ile partililer katıldı. 

AYTEKİN TÜKENMEZ : BU DAVAYA BAŞ KOYDUK

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasın ardından kongrenin açılış konuşmasını yapan MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, yapılan kongrenin sadece il kongresi olmadığını belirterek, “Bugün burada sadece bir il kongresi yapmıyoruz. Bugün burada yeniden yeni zaferlere ulaşmak için, söz vermek için bir kongre yapıyoruz. Biz milliyetçiler, Türk milletini karşılıksız seven, yaşadığı şehre karşılıksız hizmet etmeyi ilke edinen insanlarız. İşte onun için diyorum ki, Niğde sevdamız Türkiye davamızdır. Bizim davamız yaşadığımız şehre ülkemize oradan da bütün Türk coğrafyasına yayılan büyük bir idealin adıdır. Bu idealin uğruna sizlerin evladı olarak ben de varlığını Türk milletinin bekasına adamış bir hareketin her kademesinde görev almış bir Türk milliyetçisi olarak sizlere güvenerek, sizlerle birlikte liderimiz Devlet Bahçeli için yürümek adına bu davaya baş koyduk" dedi

CUMALİ İNCE : NİĞDE'NİN SESİ OLACAĞIZ

MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce kongrede yaptığı konuşmasında dur durak bilmeden çalışmaya devam edeceklerini ve her alanda Niğde’nin sesi olacaklarını belirterek, “Bildiğiniz üzere Devlet Bahçeli beyin talimatları ile ilçe kongre sürecimiz başlamış ve büyük bir olgunluk içerisinde gerçekleşmiştir. Huzurlarınızda bir kez daha yeni seçilen ilçe başkanlarımıza ve yönetim kurullarına başarılar diliyorum. Bugün gerçekleştirdiğimiz kongremiz ile kongre sürecini tamamlamış olacağız.
Hamdolsun ki teşkilatlarımız ve sizler gibi dava arkadaşlarımız en büyük gücümüz. Sizlerle engeller aşılıyor, zorluklar kolay oluyor. Aziz dava arkadaşlarım bildiğiniz gibi 14 ve 28 Mayıs 2023 seçimlerinde ülkemiz ve milletimiz adına önemli bir seçim yaşadık. Uluslararası oyunlarla kıskaca alınmaya çalışılan ülkemize yapılan saldırılara Cumhur İttifakı ile son veren milletimiz oyunları bozdu. Yine teşkilatlarımızın gayretiyle ve Niğdeli hemşerilerimizin teveccühü ile Milliyetçi Hareket Partisi Niğde’den milletvekilliğini kazandık. 
Aldığımız emanetin farkındayız, sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Seçimden sonra da hiç sahadan ayrılmadık. Bir yandan hemşerilerimize teşekkür ziyareti yaparken bir yandan da onların acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmaya dinlemeye, sorunları meclise aktarmak için çalışmaya devam edeceğiz. 
Allah ömür verdikçe söz verdiğimiz gibi dur durak bilmeden aynı tempoyla çalışmaya devam edecek, milletimizin menfaatlerini kişi menfaatlerinin üzerinde tutarak her alanda Niğde’nin sesi olacağız” şeklinde konuştu. 

YÖNETİM KURULU LİSTESİ
Yapılan kongrede Aytekin Tükenmez başkanlığında MHP Yönetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu; Çağlayan Çelik, Özgür Özbek, Mehmet Kirazcı, Beşir Gümüş, Hakan Algar, Gökhan Üstün, Tayfun Cansu, Ahmet Yorgun, Hüseyin Ergün, Zeynep Derya Çetin, Ahmet Yasin Şentürk, Adem Çavdar, Fatih Gümüş, Ümithan Güleryüz, İlhan Kılıç, Semih Sürme, Cem Yılmaz, Oğuzhan Baykan, Hüseyin Güngör ve Özbay Duran. 

Niğde’den Koray Aydın’a tam destek Niğde’den Koray Aydın’a tam destek

DİSİPLİN KURULU LİSTESİ
Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Disiplin Kurulu üyeliklerine, Murat Fahri Ertul, Fahri Özkır, Mehmet Mutlu, Zeki Ulupınar, Adem Çelik, Hüseyin Yetkin ve Osman Oğuz Karapınar seçildiler. 

ÜST KURUL DELEGELERİ
Yapılan kongrede üst kurul delegeliklerine, Aytekin Tükenmez, Abidin Koyuncu, Mustafa Tecimer, Alper Doğanay, Muhammed Bilal Aydın, Yaşar İnce, Musa Çelik, Murat Fahri Ertul, Çağlayan Çelik, Adem Çavdar ve İmdat Yağmur seçildi. 

374175660_10226253240050010_5748785665952445995_n

Editör: Selim GÖKEL