MHP Niğde Geneli adaylar. İl Genel Meclis, Belediye Meclisi, Niğde Belediye, İlçe ve beldeler.

MHP'nin Niğde’de 31 Mart 2024 yerel seçimleri için Belediye Meclis Üyesi aday listesi ve İl Genel Meclis Üyesi Aday listesini merkez ilçe seçim kuruluna teslim etti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Niğde Belediye Meclis Üyesi Aday listesi ve İl Genel Meclisi üyesi adaylarının isimleri belli oldu.

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala MHP’de aday listeleri netleşti. Bu kapsamda Niğde, ilçe ve belde belediye başkan adaylarının açıklanmasının ardından MHP Niğde belediye meclis üyesi ve İl Genel Meclis üyesi aday listesi belli oldu.

31 Mart Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerde MHP Belediye Meclis Üyesi Adayları Şu şekilde; Aldonat Atlı, Bayram Akdoğan, Alper Doğanay, Çağlayan Çelik, İlhan Kılıç, Ramazan Cullaz, Bahadır Altıntaş, Nurullah Çalışır, Ekrem Tekten, Zeynep Derya Çetin, Fatih Demiralan, Selami Derin, Hüseyin Güngör, Dursun Akyüz, Gökhan Heybeli, Naci Özdemir, Cem Yılmaz, Yasin Polat, Ramazan Şeker, Ramazan Bayram, Ali Akpınar, Ramazan Demir, Zekai Eryiğit, Yunus Akkoyun, Savaş Bircan, Metin Aydoğan, Orhan Kalkan, Selahattin Göktürk.

KONTENJAN ÜYELİKTE İSE

MHP Niğde Belediye Meclis Üyeliği Kontenjan listesinde ise şu şekilde, Cengiz Ecemiş, Mihrican Aktaş ve Ramazan Üçler yer alıyor.

MHP İL GENEL MECLİS ÜYESİ LİSTESİ

MHP İl Genel Meclis Üyesi Aday Listesi ise şu şekilde; “İmdat Yağmur, Abidin Koyuncu, Şeref Say, Hüseyin Albayrak, Recep Özsaraç ve Ayhan Çakmak olarak açıklandı.

Nigde Merkez (1) 1 4 Page 0001Basin Duyuru Li̇ste 1 4 Page 0004

Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu

Basin Duyuru Li̇ste 1 4 Page 0002

Basin Duyuru Li̇ste 1 4 Page 0003

C U K U R K U Y U-1Kemerhi̇sar 1-1B A H Ç E L İ1-1Bor İl Genel 1-1B O R111-1

Editör: Selim GÖKEL