28. Dönem Milletvekili Seçimlerinde aday adayı olmak üzere İl Başkanlığı görevinden istifa eden Cumali İnce, adaylık başvurusu sonucunda yaptığı açıklama da; "14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleşecek olan 28.Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde Cumhuriyetimizin 100.yılında Niğde’mizi Gazi Meclis’te temsil etmek amacıyla; Genel Başkanımız, Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli Bey’in müsaadesi ile Aday Adaylık başvurumu yapmış bulunuyorum.

Aday Adaylığı başvurusu yaptığımız gün, aynı zamanda Nevruz coşkusu ile Türk’ün en kadim bayramlarından birine kavuşmuş bulunuyoruz. Allah’ın izni, sizlerin teveccühü ile kışların bahara, toprağın hayata yürüdüğü bu günün, tıpkı baharın müjdecisi olduğu gibi; milletçe yaralarımızı sardığımız günlerin, birlik ve beraberlik ile Cumhuriyetimizin 100.yılında Cumhur İttifakı zaferinin de müjdecisi olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi. 

MHP'den Niğde Milletvekili Aday adaylığını açıklayan isimler : Emrullah Türe, Cumali İnce, Hüseyin Yüksel, Zeki Ulupınar, Çağlayan Çelik, Muhammed İrfan Uğraş, Cafer Öztürk, Semih Sürme gibi isimlerden oluşurken Niğde dışından Genel Merkez'e bazı başvuruların olduğu öğrenildi. 

Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu Milletvekili Uzkurt TBMM Kürsüsünden Filistin Üzerine Konuştu
Editör: TE Bilişim