MHP Niğde Belediye Başkan adayının açıklanmasının ardından İl Başkanlığı Tarafından parti binası önünde bir basın açıklaması programı düzenlendi.

Düzenlenen programa MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez, Merkez İlçe Başkanı Musa Çelik, MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan, MHP Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat, MHP Çamardı Belediye Başkan Adayı Gabil Demir, MHP İlçe Başkanları, belediye başkanları, teşkilat mensupları ve partililer katıldı. 
Düzenlenen program tüm şehitlerimiz için okunan Kur’an-ı Kerim tilaveti başlayan programın açılış konuşmasını MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez yaptı. 

TÜKENMEZ: TÜM BELEDİYELERE TALİBİZ
MHP Niğde İl Başkanı Aytekin Tükenmez yaptığı konuşmasında 31 Mart’ta yapılacak seçimlerde Niğde başta olmak üzere tüm belediyelere üç hilal bayrağını asacaklarını belirterek, “Yıllardır özlemini çektiğimiz o güne 2009’da bıraktığımız o güne Niğde’ye üç hilal ile süsleme gününe 70 gün kaldı. Sizinle beraber hep birlikte Allah’ın izniyle Niğde Belediyesi başta olmak üzere tüm belediyelerimize üç hilalli bayrağımızı hep beraber taşıyacağız. Belediye başkan adayımız dava arkadaşımız Hamdi Doğan’ın yanından bir dakika bile ayrılmadan Niğde Belediye Başkanı olması için var gücümüzle çalışacağız, sizlerin desteğiyle de inşallah üç hilal bayrağımızı Niğde Belediyesi’ne dikeceğiz” dedi. 


Programda MHP Çamardı Belediye Başkanı Adayı Gabil Demir ve Bor Belediye Başkan Adayı Sıtkı Erat’ta birer selamlama konuşması yaptı. 

DOĞAN: TUMAYACAĞIMIZ HİÇBİR SÖZÜ VERMEYECEĞİZ
MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan ise yaptığı konuşmasında tutamayacakları hiçbir sözü Niğde halkına vermeyeceklerini belirterek, “Bizleri Niğde Belediye Başkan Adayı olarak layık gören Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’ye, Niğde Milletvekilimiz Cumali İnce’ye, il başkanımıza, merkez ilçe başkanımıza ve teşkilatımızın bütün mensuplarına teşekkür ediyorum. 


Sizler Niğde olarak 14 Mayıs’ta işaret fişeğini yaktınız. Yıllardır Niğde’nin MHP mensuplarının hasret duyduğu milletvekilli olarak Cumali İnce’yi meclise gönderdiniz. 
31 Mart’ta yapılacak olan seçimler hem ülkemiz açısından hem de Niğde’miz açısından büyük bir önem taşımaktadır. Geçmiş dönemde iki dönem MHP olarak Niğde Belediyesi’ni kazandık. 2009 yılında kaybetmiş olduğumuz belediyeyi tekrar almak için Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in, Bilge Liderimiz Devlet Bahçeli’nin resimlerini Niğde Belediyesi’nin makam odasına asmak için durmadan yorulmadan mücadele edeceğiz. 


Sizlere Niğde’mize tutamayacağımız hiçbir sözü vermeyeceğiz. Vatandaşlarımız, esnaflarımız bizlere projelerimizin neler olduğunu soruyorlar. Niğde için yapacağımız projeleri önümüzdeki günlerde büyük bir tanıtımla kamuoyuna açıklayacağız. Tüm projelerimiz ayağı yere bakan projeler olacak. Yarım kalan projeler olmayacak. Belediyeyi kazandığımızda da yarım kalan projeleri tamamlamak yine bize düşecek. 

 Değerli hemşerilerim sizlerden bir ricam var, 31 Mart’a kadar yanımızda olun, bize destek olun bize güvenin. Sizleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğiz. Seçildiğimizde ‘Elimiz kırılsaydı da oy vermeseydim’ lafını dedirtmeyeceğiz. İyi ki oy vermişim, oy verdiğimden dolayı çok mutluyum, Allah razı olsun dedirteceğim. 31 Mart’ta bu meydanda Milliyetçi Hareket Partisi’nin zaferi için bir araya geleceğiz. Son olarak şunu ifade etmek istiyorum ben 35 yıldır Niğde’de yaşıyorum ve ölünce de vasiyetim Niğde’ye defnedilmektir. Biz birileri gibi ayrıştırmayacağız, bütünleştireceğiz, Niğde’nin her insanı bizim kardeşimizdir, Niğde’nin her insanının başımızın üstünde yeri vardır. Ayrılmadan ayrışmadan canla başla Niğde için hizmete varız, desteğinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.


MHP Niğde Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Hamdi Doğan konuşmasının devamında Niğde için yapacakları projeler hakkında bilgiler vererek konuşmasını sonlandırdı. 

VEKİL İNCE: BELEDİYELERİMİZE ÜÇ HİLALLİ SANCAĞI DİKECEĞİZ
Düzenlenen programda konuşan MHP Niğde Milletvekili Cumali İnce, konuşmasında Devlet Bahçeli’nin 199-2004 ruhuyla istediğini belirterek, “Öncelikle adı gibi devlet olan bilge liderimiz Türkmen Beyimiz sayın genel başkanımız Devlet Bahçeli’nin selamlarıyla geldik. Talimatları da bize var. Sayın teşkilat başkanlarımıza ve belediye başkan adaylarımıza. Niğde’yi 1999-2004 ruhuyla istiyorum evladım dedi. Emir telaki ederiz efendim dedik aranıza geldik. 

CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon CHP'nin Teklifi ile Niğde Belediyesinde Yeni Komisyon


Dün Bor ilçesinde sadece bir Cuma sohbeti toplantısına gittik binlerce kalabalık. Niğde’de bir basın açıklaması yapalım dedik binlerce Niğdeli. Milliyetçi Hareket Partisi’ne Niğde, Niğdeli hemşerilerimiz artık susamış. Bunun göstergesini 14 – 28 mayısta hemşerilerimiz verdiler. Bunu artık 31 Mart’ta taçlandırma zamanı geldi. Hem Niğde Belediyemizi hem Bor Belediyemizi hem de tüm ilçe ve belde belediyelerimize hep birlikte üç hilalli sancağı dikeceğiz. 


Ülkü Ocaklarımızın gençleri ‘Ülkücü Hareket Engellenemez’ sloganı attılar. Ülkücü hareketi 55 yıldır kimse engelleyemedi bundan sonra da zaten bu teşkilatlar sayın bilge liderimizin önderliğinde kimse müsaade etmez. Bu davaya gönül veren hiçbir arkadaşlarımıza, daha önce hizmet etmiş, şu anda hizmet eden işte MHP’de çatlak var patlak var, MHP’de çatlak ta yok, patlakta yok, çatlıyorlar patlıyorlar başka bir şey değil. Milliyetçi Hareket Partisi’nin mensupları 31 Mart’ta sandıkları patlatacak” dedi. 

421397163 17848678218134939 5100010719937649490 N420627040 122113246058174096 9055646239499818503 N421288454 17848678200134939 425406373910447516 N

Editör: Selim GÖKEL