Niğde Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bağlı Bor Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi tarafından yürütülen 'Merkezim Her Yerde' projesi köy çocuklarıyla buluşmaya devam ediyor. Bor Şehit Ömer Halisdemir Gençlik Merkezi üyeleri Bor ilçesine bağlı Tepeköy Altınova İlkokulu öğrencileriyle bira araya geldiler.

Niğde’de üniversite öğrencilerden köy okulları için proje Niğde’de üniversite öğrencilerden köy okulları için proje

Bor ilçesine bağlı Tepeköyde bulunan Tepeköy Altınova İlkokulu bahçesine kurulan mobil stantlarla köy öğrencileri keyifli bir gün geçirerek, gönüllerince eğlendi.

Gerçekleştirilen ziyaret faaliyeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Niğde Gençlik Merkezi Müdürü Turan Sayın, “Niğde Gençlik Merkezi olarak 'Merkezimiz Her Yerde' projesi ile Niğde genelindeki okullarımızda okuyan öğrencilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. Proje kapsamında bu seferki durağımız Bor İlçesi'ne bağlı Tepeköy Köyü oldu. Tepeköy Köyü Tepeköy Altınova İlkokulu bahçesinde kurduğumuz sanatsal, sportif stantlarla hem öğrencilerimizi bilgilendirdik, hem de onlara keyifli dakikalar yaşattık. Bundan sonrada diğer okullarımızı ziyaret edip, öğrencilerimizle bir araya geleceğiz. Gençlik Merkezi heyeti olarak, okulda eğitim-öğretim gören öğrencilere sportif oyunlar hazırlayarak, oyunlar oynadık. Öğrencilerimiz hem oyun oynadılar, hem de oynanan oyunlar hakkında bilgi sahibi oldular. 'Merkezimiz Her Yerde' projesindeki amaç; gençler arasında sosyal farkındalık oluşturarak sağlıklı bir iletişim ortamı oluşturmak, sorumluluk duygularını geliştirmek ve topluma daha duyarlı bireyler kazandırmak, kırsalda yaşayan ve köy okulunda okuyan gençlere gençlik liderlerimizin aracılığıyla vizyon kazandırmak, gençlere çevre bilinci kazandırmak, gençlerde aidiyet duygusu oluşturmak ve bununla birlikte gönüllü gençlerimizin ve öğrencilerimizin moral ve motivasyonunu arttırmaktır” diye konuştular.

414819958 702113738681618 2382478009292256858 N

Editör: Selim GÖKEL