“Parkinson Hastalığında Bilinçlendirme Önemli” “Parkinson Hastalığında Bilinçlendirme Önemli”

Niğde Atatürk Anadolu Lisesi öğrencileri Ömer Halisdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yatan hastaları ziyaret ederek karanfil veren öğrenciler hastalarla bir süre sohbet etti.

Konuyla ilgili Hastane Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Yakup Çetinkaya;  ‘’Öğrencilere farkındalık kazandırmak adına Hastanemiz Mânevi Destek Birimi çevreme duyarlıyım projesi kapsamında öğrencilerle birlikte hastanemizde yatan hastaları ziyaret ederek sohbet etme imkânı buldular. Yapılan ziyaretten son derece memnun kalan hastalarımız öğrencilerimize teşekkür ettiler. Bu projeden dolayı Manevi destek birimine teşekkür ederim." dedi.

Manevi Destek Birimi Uzmanı Fatih Çınar ise öğrencilerimize bir farkındalık oluşturmak için hastane ziyareti kapsamında manevi değerleri çocuklarımıza yerinde hasta ziyareti şeklinde öğretmek için buradayız. İnşallah öğrencilerimizin yetiştirilmesinde bu hastane ziyaretlerimizin bir bilinç oluşturmasını temenni ediyoruz. Hastalarımıza geçmiş olsun dileklerinde bulunduk onlarda çok memnun kaldılar onların memnuniyetini görünce biz de çok memnun olduk. Hepsine acil şifalar diliyoruz dedi.

Editör: Selim GÖKEL