Lise öğrencilerinden TUSAŞ tesislerine teknik gezi Lise öğrencilerinden TUSAŞ tesislerine teknik gezi

25-31 Mart Kütüphane Haftası dolayısıyla Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Sabiha Şahenk Kütüphanesinde bir yılda en fazla kitap ödünç alan dört öğrenciye ödül verildi.

Sabiha Şahenk Kütüphanesinde düzenlenen programa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Çiçek ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Batuhan Taşdurmaz katıldı.

Son bir yıl içinde Kütüphanemizden en fazla kitap ödüncü alan ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki dört öğrencimiz ödüllerini Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Çiçek’in elinden aldı. Bu kapsamda son bir yıl içerisinde ön lisans düzeyinde Fizyoterapi Bölümü öğrencisi Hilal Menüş 58, yüksek lisans düzeyinde Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı yüksek lisans öğrencisi Rümeysa Tiryaki 55 kitap, lisans düzeyinde Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Dilek Acar 48 kitap ve doktora düzeyinde Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalı öğrencisi Eda Özalp 19 kitap ile en fazla ödünç kitap alan öğrenciler oldular.

“Kitap Okumayan Nesil Unutmaya Mahkumdur”

Öğrencilere hediyelerini takdim eden Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Recep Çiçek konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Konuşmasında ödül alan öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını dileyen Çiçek, kitap okumayan bir neslin unutmaya mahkûm olduğunu belirtti.