Niğde Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Resim Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Kerim Laçinbay tarafından düzenlenen Dördüncü Çoğul "Yığın" adlı kişisel resim sergisi başladı.

Üniversite Kültür Sanat Evi’nde başlayan kişisel resim sergisinin açılışına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. İlyas Gökhan ile Prof. Dr. Cahit Tağı Çelik, Niğde Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Taciroğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Serginin açılış töreninden önce açıklamalarda bulunan Üniversite Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Resim Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Kerim Laçinbay, 21 özgün eserden oluşan Dördüncü Çoğul "Yığın" adlı kişisel resim sergisinin, kalabalık içindeki yanlızlaşmışlığa yani yığına vurgu yaptığını belirtti.

Serginin ilk günü Dr. Öğr. Üyesi Kerim Laçinbay’a teşekkür belgesi takdim edilmesinin ardından sona erdi. 14 adet tuval üzerine karışık teknik ile 8 adet ise kağıt üzerine suluboya tekniği ile yapılan eserlerin sergilendiği Dördüncü Çoğul "Yığın" Kişisel Resim Sergisi Üniversite Kültür Sanat Evi’nde, halka açık olarak 19 Ocak 2020 Pazar günü saat 14.00’e kadar devam edecek.

Editör: TE Bilişim