Ulukışla Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen kısa adı UTOKS olan Ulukışla Toroslar Kültür ve Sanat Festivali  yine bu sene de renkli geçeceğe benziyor.

Ulukışla Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si düzenlenen kısa adı UTOKS olan Ulukışla Toroslar Kültür ve Sanat Festivali  dolu dolu geçecek.  8-9 Temmuz Tarihleri arasında yapılacak olan festivalde Emel Taşçıoğlu, Grup Yorum, Ali Rıza Yılmaz ve Oğuz Aksaç sahne alırken, festival kapsamında 35 çocuk da  sünnet olacak.

Ulukışla Belediye Başkanvekili Mehmet Göksel, UTOKS’un ilk gün festival yürüyüşüyle başlayacağını, Çankaya Belediyesi HOYTUR Ekibi gösterisinin ardından Emel Müftüoğlu ile Grup Yorum’un sahne alacağını, ikinci gün ise Silifke Folklor Ekibinin gösterisi,  Ali Rıza Yılmaz ve Oğuz Aksaç konseri ile Ulukışlalılara doya doya bir festival yaşatacaklarını söyledi.

 Göksel, " Birbirinden ünlü sanatçıların sahne alacağı festivalimizde amacımız Ulukışla adını ulusal boyuta taşımak, yöre insanımızı bu tür etkinliklerle kaynaştırmaktır. Ulukışla’da her yıl yapılan bu festivaller halkın iç içe olduğunun göstergesidir. Bizde bu birlikteliği görünce mutlu oluyoruz” dedi.


 
UTOKS   8-9 TEMMUZ 2011  ULUKIŞLA TOROSLAR KÜLTÜR VE SANAT FESTİVALİ PROĞRAMI
 8 TEMMUZ CUMA
1-AÇILIŞ
2-SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI
3-PROTOKOL KONUŞMALARI
4-FOLKLOR GÖSTERİMİ ÇANKAYA HOYTOR EKİBİ
5-FESTİVALE KATILAN KONUKLARA  YÖREMİZE ÖZGÜ İKRAM
6-KONSER ALİRZA YILMAZ
7-KONSER GURUP YORUM
8-HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ
9-KAPANIŞ
9 TEMMUZ CUMARTESİ
1-KERVAN SARAY DA TOPLU SÜNNET TÖRENİ
2-ULUKIŞLA SLÂYT GÖSTERİMİ
3-FOLKLOR GÖSTERİMİ SİLİFKE FOLKLOR EKİBİ
4-KONSER  OĞUZ AKSAÇ
5-KONSER  EMEL TAŞÇIOĞLU 
6-HAVAİ FİŞEK GÖSTERİSİ




Editör: TE Bilişim