Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen 3. Geleneksel 30 Ağustos Birlik, Beraberlik ve Zafer Şöleni bugün saat 19.00’da Niğde Kent Ormanında gerçekleştirilecek.

 

Anlamlı Günde Anlamlı Gece

 

Niğde Belediyesi, Bor Belediyesi’nin katkıları ve Türkiye Ekonomi Bankasının Sponsorluğu ile Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanlığı tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan “30 Ağustos Birlik, Beraberlik ve Zafer Şöleni bugün saat 19.00’da Niğde Kent Ormanında başlayacak.  Organizasyonun 30 Ağustos Zafer Bayramı günü yapılması da geceye ayrı bir anlam katıyor.

 

Dolu Dolu Bir Program

 

Niğde Kent Ormanında bugün saat 19.00’da saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayacak programda açılık konuşmasını Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı yapacak. Protokol konuşmalarının ardından, Birko Koyunlu Şirketler Grubunda görev almış ve üstün hizmetler vermiş, yönetim kurulu eski üyelerine plaket takdim edilecek. Plaket töreninin ardından Kültür ve Turizm Bakanlığı Türk Sanat Müziği sanatçıları Sakine Akın ve Yalçın Yaman konser verecek.  Türk Sanat Müziği konserinin ardından Birko Koyunlu Şirketler grubundan emekli olan işçilere plaket takdim edilecek. Gecenin finalinde ise Türk Halk Müziğinin güçlü sesi Orhan Hakalmaz sahne alarak konser verecek. 30 Ağustos Birlik, Beraberlik ve Zafer Şöleni havai fişek gösterisi ile son bulacak.

 

Avşar’dan Şölene Davet

 

Hak-İş Konfederasyonu Niğde İl Başkanı ve Öz İplik-İş Sendikası Niğde Şube Başkanı Mehmet Avşar, düzenledikleri  3. Geleneksel 30 Ağustos Birlik, Beraberlik ve Zafer Şölenine bütün Niğde halkını davet ettiğini belirterek; “ 30 Ağustos Zafer Bayramı gibi ülkemiz için çok büyük önem arz eden bir günde, geleneksel olarak  bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz ’30 Ağustos Birlik, Beraberlik ve Zafer Şöleni’mize bütün Niğde halkımızı ve aileleriyle birlikte çalışma arkadaşlarımı davet ediyorum.

 

Organizasyonumuzu gerçekleştirmede bizlere katkı sağlayan Niğde Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan, Bor Belediye Başkanımız Sıtkı Erat ve Türkiye Ekonomi Bankası’na teşekkür ediyorum.

 

Ayrıca  tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum” dedi.  

 

 



Editör: TE Bilişim