Türk Ocakları Niğde Şubesi Ocakbaşı sohbetleri her geçen daha çok ilgi çekiyor.


Türk Ocakları Niğde Şubesi tarafından her hafta Cuma günleri toplantı salonunda gerçekleştirilen Ocakbaşı sohbetlerinin bu hafta ki konuğu Eğitim 2023 Derneği Genel Başkan Yardımcısı Gazi Karabulut oldu.

Eğitim 2023 Derneği Genel Başkan Yardımcısı Gazi Karabulut, “3 Mayıs 1944 olayları ışığında günümüz Türk Milliyetçiliği” konulu sohbet yaptı.


Karabulut sohbetinde; 3 Mayıs 1944 tarihinde Türk Milliyetçilerine uygulanan tutumlardan, olaylardan yola çıkarak günümüzde yaşanan Türk Milliyetçiliğine karşı faaliyetleri ve uygulamaları ilişkilendirerek bu durumlara karşı takınılacak tavır ve tutumları edebi bir dille anlattı.


Türk Ocakları Niğde Şubesi toplantı salonunda yapılan sohbete ilgi her geçen gün daha da büyüyor. Salonunun almadığı toplantıya, MHP İl Başkanı Hakan Er, Merkez İlçe Başkanı İmdat Yağmur, Niğde Baro Başkanı Hüseyin Demirbilek, Niğde Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Kızıl, bazı sivil toplum kuruluş temsilcileri, Türk Ocağına gönül verenler katıldı.

Sohbetin sonunda Türk Ocakları Niğde Şubesi başkan yardımcısı Erhan Eroğlu tarafından Eğitim 2023 Derneği Genel Başkan Yardımcısı Gazi Karabulut’a günün anısına plaket takdim edildi. 

Foto galeriye git


Editör: TE Bilişim